Oamenii de știință ruși au făcut o descoperire în astrofizică (+Video)

/ Vizionări: 3482

 

Oamenii de știință din Rusia, decernați cu premiul Gruber, au modificat conceptul general despre Univers, dovedind că Universul s-a născut mai devreme decât a considerat  știința oficială.

Astrofizicienii ruși Viaceslav Muhanov și Alexei Starobinski au primit cel mai prestigios premiu în domeniul cosmologiei - Premiul Gruber. Drept recompensă, fiecare dintre ei a ridicat câte 500 de mii de dolari. Ceremonia de decernare a avut loc la Cambridge, Anglia .

Astrofizicienii au demonstrat că Universul se dezvoltă după un ciclu specific și lumile paralele de asemenea există. Cu alte cuvinte, înainte de Big Bang, care este considerat a fi un punct de referință, a existat viața. Oamenii de știință ruși au adus o contribuție semnificativă în dezvoltarea așa-numitei teorii inflaționiste, care descrie forțele ce influențează evoluția și expansiunea Universului. Lucrarea rușilor a fost numită de Fundația  Gruber o descoperire care a schimbat înțelegerea Universului.

 

Alexei Starobinski a petrecut 30 de ani de viață pentru a explica lumii teoria sa astrofizică. El este invitat de mai multe instituțiile internaționale, de exemplu, el s-a întors recent de la Universitatea din Tokyo, unde a dat prelegeri despre cosmologie.