Oamenii vor putea să crească casele lor

/ Vizionări: 21154

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oamenii vor putea să crească casele lor.

Nu este nici un secret faptul că lumea este avânt tot felul de mişcări de mediu. Oamenii se unesc în dorinţa de a păstra habitatul natural al omenirii. Mai multe şi mai multe persoane seama că Pământul este cel de la toate, şi, prin urmare, fiecare obligaţie doar să le pese de cum pentru a salva planeta cu toată diversitatea sa. Din păcate, astăzi tendinţa de dezvoltare a omenirii nu este foarte impact pozitiv cu privire la conservarea bogăţiilor naturale. Dar este văzut deja schimbări pozitive. privirea lor pe un stil de viaţă prietenos mediului a atras mai multe persoane de diferite profesii, şi mulţi dintre ei încearcă să contribuie.

În viitor, oamenii vor putea să crească de acasă, fără servicii de Contractori, construcţii. constructori Profesia dispărea pentru totdeauna, în funcţie de arhitect Dzhoachim Mitchell şi a asociaţilor săi. Împreună, ele redactat o fitodoma nou care nu are nevoie de peisajului, aşa cum el însuşi ar reprezenta o singură auto-un ecosistem de viaţă. baza casei va fi înfiinţat de plante, căţărat pe copaci. Acest start, va creşte de la câţiva ani la tropice şi ceva mai lungi in climate temperate pereţi. Struguri viţă de vie va crea exterioare, ia în considerare fitoarhitektory, orice lacune în pereţii pot fi umplute cu sol şi plante în creştere în ea, cum ar fi iedera. Pereţii interiori trebuie să fie confecţionate din lut, consideră Dzhoachim. Acoperiş şi ferestrele caselor va fi construit din material plastic, sunt bazate pe extracte de soia. Apa care curge în jos acoperişul, vor fi utilizate de plante pentru a crea o casa si un om de viaţă într-un verde de origine ". Apelor uzate vor fi descompuse de bacterii si de peşte într-un lac din apropiere. Arhitecţii sunt continuă să dezvolte ideea de case prietenoase mediului, a publicat câteva decenii în urmă. Unele dintre proiectele pe care le pe site-ul dvs. - www.archinode.com. Cu toate acestea, mulţi analişti au numit astfel de propuneri "copilăreşti". Şi într-adevăr, în termeni moderni, această abordare este aproape imposibilă.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.