Observaţii privind gătit legume

/ Vizionări: 5406

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Observaţii privind gătit legume Dacă legumele doar neglijent aruncat în oală cu apă şi bucătar, aceasta se întâmplă de obicei unul din două lucruri: ascunde fie în spatele acopere tigaie bine, şi apoi toate calităţile valoroase de legume se evaporă cu abur (inclusiv gust, care este cel mai important factor de cele mai).
Sau toate proprietăţile valoroase de legume sunt în apă, după ce am scoate legume fierte. Deci, cea mai bună metodă de a găti legume - este prin utilizarea aburului. Aceasta înseamnă că apa este turnat în oală, dar legumele sunt deasupra apei. Astfel, apa este fierbere şi legumele sunt pregătite numai de către cuplu. Deoarece legume aburita, ele devin moi si nici o pierdere de gust şi valoare nutritivă, spre deosebire de ei fierbere în apă. Aceasta se poate face foarte usor la fabricarea unui dispozitiv special pentru a ridica legume deasupra apei. În stoc, de obicei, există diferite tipuri de prăjituri, care diametru pot fi mari sau mici. Aceste forme de prăjituri pot fi plasate în interiorul oală pentru legume gătit, şi pe deasupra puteti pune o grilă de metal groasă, de dimensiuni cratiţă vyrezannnuyu. plasate legume Sus, si cum aceasta a ochiurilor de plasă are găuri, aburul trece prin ele şi legumele sunt pregătite. Neoobhodimo au, de asemenea, o acoperire bună, astfel încât perechi rămas în oală.

Puteţi adăuga condiment la legume aburita, după cum urmează - după legume sunt licitaţie, a le transfera la o altă tigaie, dar înainte ca bucătar-şef trebuie să decidă modul în care aceasta se va adăuga condiment. Se poate urma unul din cele două moduri, care în acest caz, să conducă la acelaşi rezultat. El trebuie să decidă că, doar pe baza faptului că, în acest caz, este mai convenabil.

Pentru a face acest lucru, el poate să ia o cratita mici şi unt se topesc în ea se toarnă sau de floarea-soarelui, şi se prăjeşte apoi chimen, anason, curcumă, etc şi atunci când totul este prăjită, este necesar să se toarnă totul în oala cu legume, se adaugă sare şi se amestecă. Într-un alt caz, el poate prăji la partea de jos a vase condimente mare şi apoi se adaugă legumele, sare şi un timp de a le amesteca, sprijinind foc.

vedrussa.org.ua