Odorizatoare sunt mortale

/ Vizionări: 4282

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Majoritatea oamenilor nu ştiu că, prin utilizarea odorizant de cameră pentru toaletă sau de curăţare, de fapt ele otrava mediul intern de spaţiu. Experţii de la Universitatea Washington au descoperit ca multe specii de produse de igienă, cum ar conţine substanţe chimice nocive pentru sănătate.

Cercetatorii au fost surprinsi de concentrare şi toxicitatea potenţială de substanţe găsite, care a inclus acetonă - componenta activă în solvenţi şi unghii remover poloneză, limonen - o moleculă cu o aroma de citrice, şi acetaldehidă, hlorometan şi 1,4-dioxan. În total, aproape 100 au fost identificate de compuşi organici volatili, dar nici unul dintre ei nu a fost listat pe etichetele produselor. Astfel de agenţi cancerigeni toxice conţinute în pulberi de spălat şi detergenţi pentru acasă.

În prelucrarea toaletă ca agent de curăţare sau pulverizare camera cu spray aromatizat în aer evaporă molecule mici, potenţial dăunătoare pentru sănătatea noastră. Printre astmatici deteriorarea probabil fiind cauzate de substanţe chimice astfel de două ori.

Problema este că epidemiologi americani spun că producătorii nu sunt obligate să precizeze etichetele de pe toate substanţele utilizate la fabricarea unui detergent. Pentru că suntem cu adevărat nu putem şti cu precizie ce este în flacoane şi sticle de curatare pentru acasă, expertii recomanda cumpararea de curatare pentru toalete, inodor, şi de la deodorantelor pentru a renunţa.


Sursa: AMI-Taas
http://vedrussa.org.ua/osvezhiteli-vozdukha-smertelno-opasny