Olia Tira: În copilăria mea produsele Viorica Cosmetic au fost mereu prezente (VIDEO) ©

/ Vizionări: 1012

Оля Тира: В моем детстве всегда были продукты компании Viorica Cosmetic (ВИДЕО) ©

Pentru a străluci la concerte sau la alte evenimente importante, interpreta Olia Tira mărturiseşte că pe lîngă alte produse de frumuseţe, utilizează şi cîteva din gama Viorica Cosmetic.

 

Fiind invitată la deschiderea primului Muzeu al Frumuseţii din ţara noastră, Olia Tira spune că de mică utilizează produsele Viorica Cosmetic, cea de la care a auzit despre beneficiile naturale ale acestora fiind bunica ei. „În baia mea am cîteva produse și de la Viorica Cosmetic. În acest Muzeu al Frumuseții am văzut cîteva lucruri pe care le-am zărit cîndva și în baia bunicii mele.

Şi în copilăria mea produsele Viorica Cosmetic au fost prezente. În ziua de astăzi sînt noi tehnologii și cei care se ocupă de producția Viorica Cosmetic au grijă ca produsele să fie sută la sută calitative”, ne-a mărturisit interpreta. Amintim că la sfîrşitul săptămînii trecute, primul Muzeu al Frumuseţii din ţara noastră s-a deschis la Chişinău. Iar cei care îşi doresc să facă o incursiune prin trecutul şi prezentul fabricii Viorica Cosmetic pot afla detalii la 022 83 62 37 sau să acceseze pagina oficială de Facebook a companiei.

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137