om de ştiinţă rus a acuzat Vechiul Testament în extremismului

/ Vizionări: 3662

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vechiul Testament Un om de ştiinţă de la Stavropol declaraţie scrisă în birou regional de procuror. Potrivit postului de radio Ekho Moskvî, el a cerut să recunoască textul extremiste din Vechiul Testament.

Cele 11 de coli de doctorat Anatoli Dolzhenko a explicat poziţia sa. Potrivit acestuia, unele citate din Biblie solicită pentru violenţă, genocid şi generează violenţă şi ură etnică.

Într-adevăr, în Vechiul Testament, autorul a descoperit fragmente ale cererii, care a propus sa-l omoare şi să aducă pentru a distruge complet "naţiuni întregi.

Om de ştiinţă consideră că distribuţia de carte trebuie să fie interzise în Rusia. În cazul de nemulţumire cu cererile lor, el a ameninţat să apeleze la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Trebuie menţionat faptul că aspectele referitoare la extremism religios, provocând în mod constant multe controverse. În special, unele organizaţii pentru drepturile omului din Rusia a acuzat autorităţile de la persecutarea secte, incitare la discordie socială.

"Textul din Vechiul Testament şi ideologia întreaga iudaismului pătruns rasismului evreiesc, umilinţa de alte naţionalităţi şi alte religii om de ştiinţă. - Mijloace declaraţia. - Vechiul Testament contine apeluri directe la omor (inclusiv femeile, copiii şi persoanele în vârstă de persoane), violenţa, distrugerea altor oameni culturale şi valorile religioase.

După cum este cunoscut în Rusia prevede răspundere în temeiul articolului 282 din Codul Penal şi Legea federală "privind combaterea activităţi extremiste" să interzică advocacy şi naţionale de superioritate rasială, precum şi incitarea de etnice şi religioase discordie rasială, ură şi duşmănie.

Astfel, Vechiul Testament este cartea extremiste. "
vpomestie.ru