Omenirea nu va fi permis să mănânce toate broaştele

/ Vizionări: 4492

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pentru noi, o pasiune pentru lyagushatine, tarsi aceste amfibieni, de obicei, vedea pe viu, care este, împreună cu amantele lor (foto la Aquaworld-crete.com).
Pentru noi, o pasiune pentru lyagushatine, amfibieni, de obicei, aceste labe vedea pe viu, care este, împreună cu amantele lor (foto la Aquaworld-crete.com). Oricât de ciudat ar părea, poate, dar oamenii mananca prea multe broaste. A dreptul mânca prea mult. Şi nu ucid pofta de mancare, nu rezolva cererea gastronomice şi pe piaţa mondială de carne de broască, unele tipuri de amfibieni se confruntă cu dispariţia. Şi "punct fără întoarcere" Oh, cât de aproape. Cu un astfel de specific, ca si el o delicatesă, un avertisment de un grup de oameni de ştiinţă din Australia, Singapore, Canada şi SUA.

Pentru a obţine cel puţin o idee aproximativă a acestei "supraalimentare", cercetatorii au profitat de anumite date privind comerţul internaţional, colectate ONU. Deşi fel de înţelegere - a face concluzii profunde bazate pe estimări vagi al ONU imposibil. Dar de altă parte, atunci nu există statistici!

Oricum, oamenii de stiinta au calculat că în ultimii 20 de ani, comerţul a crescut în mod semnificativ lyagushatinoy: ca urmare a tranziţiei de la sezoniere "cultură", pentru consumul local la o rundă de comerţul internaţional. Şi acum, omenirea consumă anual 11 mii tone de carne de broaşte. Poate mai mult. Poate mai puţin. În acelaşi timp, în titlul articolului, care editează revista Conservation Biology, autorii nu ezitaţi să se leagă în mod clar omul mănâncă broaşte pe cale de disparitie lor (broaşte Posibilitati de alimentatie în dispariţie).

Sau iată o altă figură: oamenii mananca 180 milioane - 1 miliard de broaşte în anul. Ai o diferenţă! "Aceasta se bazează pe date şi estimări ale consumului local, doar în Indonezia şi China - spune într-un interviu cu New Scientist este unul dintre autorii studiului, David Bickford (David Bickford) de la Universitatea Nationala din Singapore. - Adevărat număr, după cum bănuiesc, mai mult, şi 180 meu milioane de cel puţin ridicol de conservatoare. "

David Bickford a devenit cunoscută anul trecut, când el şi colegii săi au descoperit broasca primul din lume fără plămâni (foto Universitatea Nationala din Singapore).
David Bickford a devenit cunoscută anul trecut, când el şi colegii săi au descoperit în premieră mondială broască fără plămâni (foto Universitatea Nationala din Singapore). Din definiţia mai mare consumator "broaste picioarele nu sunt surprize - Aceasta, desigur, Franţa, 2500-4000 de tone consumate anual. Aici pot fi găsite chiar şi în cantinele şcolare.

"Dar majoritatea oamenilor sunt susceptibile de a fi surprins de faptul că SUA este în al doilea rând, reprezentând aproximativ 2800 de tone - a spus Discovery Channel alte autorul studiului, Corey Bradshaw (Corey Bradshaw) de la Universitatea din Adelaide culturii. - Noastre În mintea nu există la nivel mondial nu broaşte mănâncă. Noi nu le include în lista de alimente de bază, dar pentru mulţi oameni în Asia şi America de Sud - este, probabil, masă principală.

Corey Bradshaw în favoarea menţinerii nu numai broaşte. Acesta protejează plante, ţânţari, balene, rechini şi aşa mai departe, aşa cum a declarat în blog-ul său ConservationBytes.com (foto Universitatea din Adelaide).
Corey Bradshaw în favoarea menţinerii nu numai broaşte. Acesta protejează plante, ţânţari, balene, rechini şi aşa mai departe, aşa cum a spus în Duhulmânca blog ConservationBytes.com (foto Universitatea din Adelaide). Cel mai mare exportator la data de - Indonezia. Este nave mai mult de 5000 de tone pe an, mai ales în Franţa, Belgia şi Luxemburg. Dar, comerţul internaţional este doar o parte din total, aşa cum am învăţat o imagine foarte vagă. Pentru consumul intern de broaşte în aceleaşi exporturi indoneziene poate depăşi doi la şapte ori.

Mai mult - mai multe. Se pare aproape imposibil pentru a determina exact ceea ce broaştele sunt populare în rândul consumatorilor. Deoarece carcasei veni importatorii jupuite, tăiate şi congelate. Spune, chiar şi bucătarii nu ştiu de unde aceste broaşte pentru a le profit şi în care acestea sunt numite. Şi dacă ambalaje şi etichete sunt, aceasta nu înseamnă că acestea sunt fiabile.

"Există doar o idee generală că anumite specii, ca să spunem aşa, a alerga, dar detaliile sunt, practic, nu", - se plânge Bradshaw. "Noi nu ştim ce fel de hit-uri devin şi sunt tranzacţionate în mod activ," - este de acord Bickford.

Dar să ne imaginăm soarta tristă a unei populaţii de broaşte, potrivit oamenilor de ştiinţă, de exemplu, nu departe de a căuta. "Noi ar trebui să înveţe de la pescuit, broaştele sunt acelaşi lucru se întâmplă", - spune Corey, explicând că pescuitul excesiv şi exploatarea în exces a "ocean numit" reacţie în lanţ ", care a scăzut de populaţiile de specii de peşti, cum ar fi multe de cod.

În cazul celui mai mare dintre trăiesc acum pe Pământ broaşte (Conraua goliath) este încă necunoscută cine mănîncă pe cine. Deşi, până la un gigant diavolul este broasca departe (foto de la qldfrogs.asn.au).

În cazul celui mai mare dintre vii acum pe Pamant broaştele (Conraua goliath) este încă necunoscut, care mănîncă pe cine. Deşi, până la un gigant diavolul este broasca departe (foto de la qldfrogs.asn.au).

Potrivit cercetătorilor, este esenţial că ameninţarea din consumul uman "poate fi văzută în contextul declinului global al amfibienilor. Cel puţin 30% din toate speciile de amfibieni sunt ameninţate cu dispariţia, iar cea mai mare contribuţie aici, desigur, pierderea (distrugerea) mediu. Boala şi încălzirea globală sunt factori suplimentari.

Dar folosirea de broaşte pentru consumul uman într-o moarte a lovit-parada este ca şi cum linia a doua în sine nu este în măsură să pună kvakushek la un pas de dispariţie, dar în combinaţie cu alte ameninţări - fără ceremonie. Dar broaşte joacă un rol vital în aproape toate ecosistemelor.

Evaluare a contribuţiei de broaşte în cultura umană, nu putem aminti istoria asociate cu mancatul burta:

Evaluare a contribuţiei de broaşte în cultura umană, nu putem aminti istoria asociate cu mananca "... foame burta:, şi a mâncat un fierar" (ilustraţii de la site-uri libex.ru, nebun şi-frogs.com wikia.nocookie.net).

Ca urmare, oamenii de ştiinţă sunt de asteptare pentru controlul lyagushatiny piaţă, obligatoriu de certificare (cum este cazul cu piele de crocodil), precum şi alte măsuri de control. Poate că acest lucru este raţional în toată această cercetare - problemele întâlnite "gaură neagră". Veţi vedea, dacă se iau măsuri, vor fi veridică şi statistici exacte, care va identifica - "supraalimentare" noi broaşte sau pe picioarele lor ar trebui să fie, dimpotrivă, pune presiune.

"In acest moment nu avem date care indică faptul că exploatarea comercială" a dus la dispariţia de orice specii de amfibieni, "- a spus expert al World Conservation Union (IUCN), James Collins (James Collins). Potrivit acestuia, anchetatorii adunat dovezi de îngrijorare, dar uite neconvingătoare.

Le width = 33% cellspacing = 0 cellpadding = 0 border = 0> Dacă doriţi, picioare de broască îl puteţi trimite pe masă, astfel încât acestea, cum se spune, draga mama, nu ştiu. Apropo, cele mai recente cifre, prima la lyagushatine nu este dependent de franceză, şi cehi. Asta a fost acum 5000 de ani (Foto de la nymag.com şi micuisine.com).

Dacă se doreşte, picioare de broasca poate fi dat în tabelul astfel încât acestea, cum se spune, draga mama, nu ştiu. Apropo, cele mai recente cifre, prima la lyagushatine nu este dependent de franceză, şi cehi. Asta a fost acum 5000 de ani (Foto de la nymag.com şi micuisine.com).

Pe de altă parte, Collins, el însuşi ar putea oferi unele dovezi prezentate de Bradshaw şi tovarăşii lui de teorie. De exemplu, în America, în secolul al XIX-lea, în timpul Gold Rush, consumul de broască California Red-picioare (Rana draytonii) a însemnat cu adevărat că, în 1996, sub forma a fost anexat la numărul de specii pe cale de dispariţie. În general, în conformitate cu IUCN, similare pot înţelege o treime din toate amfibieni.

Materialul furnizat de membrana revista Internet ( membrana.ru )