OMG. Alimente destinate săracilor sau grija de sănătatea şi portofelul nostru

/ Vizionări: 4256

ГМО. Еда для бедных или забота о нашем здоровье и кошельке 

 Foto: 3rm.info

 

Lăcomia – alimente artificiale (Video)
Lăcomia – alimente artificiale (Video)

La început, autorităţile din Moscova au anulat semnul "OMG", totodată asigurîndu-ne,că alimentele achiziţionate pentru sfera socială a oraşului sunt controlate la nivelul necesar şi produsele modificate genetic nu sunt cumpărate.

 

Dar, recent, după cum a raportat postul de radio Vesti FM: Rospotrebnadzor a pledat pentru utilizarea organismelor modificate genetic în cultivarea plantelor agricole din Rusia. Propunerile relevante fac parte din materialele oficiale de Rospotrebnazdor semnate de liderul, Ghenadie Onişcenko şi trimise în Duma de Stat, pentru dezbaterile parlamentare la problema OMG-urilor. Potrivit agenţiei, care se referă la rezultatele cercetărilor ştiinţifice, alimentele modificate genetic nu reprezintă nici-un pericol pentru sănătatea umană, ci direct sau indirect, contribuie la fortificarea ei, transmite postul de radio Vesti FM. Declaraţia privind beneficiul alimentelor modificate genetic este transmisă împreună cu mesajul privind decizia deputaţilor de a întocmi o lege, conform căreia, în cafenele nu se vor servi adulţii cu alcool, dacă aceştia vor fi însoţiţi de copii.

Atenție, în alimente pentru copii  100% de OMG! (Video)
Atenție, în alimente pentru copii 100% de OMG! (Video)

”Direct sau indirect, contribuie la fortificarea ei”: adulţii cumpăra alcool şi îl consumă în singurătate, împreună cu alimentele modificate genetic, care imediat sporesc sănătatea lor.

Produsele modificate genetic, fabricate din plante, sunt foarte profitabile în producţia industrială: se anulează cheltuielile pentru combaterea dăunătorilor şi bolilor, precum şi pentru forţa de muncă umană, acum inutilă. Creşte profitul dezvoltatorilor de noi specii transgenice, care ţin sub control întreg procesul de producere a seminţelor, erbicidelor şi echipamentelor speciale.

Seminţele culturilor modificate genetic, de fiecare dată trebuie să fie cumpărate noi, nici agricultorul sau fermierul nu le pot obţine din seminţe, acestea pot fi cumpărate numai de la producător. Plantele OMG nu pot fi izolate: răspîndirea procesului de polenizare nu poate fi oprită. Şi cartofii din sectorul privat peste cîţiva ani brusc, ar putea începe să producă un antibiotic utilizat în farmaceulogie.

Alimente Frankenstein (Video)
Alimente Frankenstein (Video)

Fapte pentru reflecţiune: la porcii care au primit furaje din făina de soia cu ingrediente modificate genetic, scade natalitatea şi capacitatea de a se dezvolta pe deplin. Acest rezultat a fost obţinut în urma unui experiment realizat de Asociaţia Naţională de Securitate genetică.

Cum se spune în popor, într-un fel sau altul, dar în curînd rafturile supermarket-urilor se vor umple cu produsele alimentare pentru săraci, "problema constă în imposibilitatea de a le recunoaşte, dacă nu va exista nici-un marcaj ... Zvonurile spun, că toată soia este modificată genetic, cea naturală, aproape că nu a rămas.

Toată lumea ştie că mai bine să păstrezi sănătatea decît să o fortifici. Există multe alte moduri de întremare (fără OMG): puteţi să vă plimbaţi cu bicicleta, face yoga, înota sau ... zîmbi mai des.

Se pare că se apropie timpurile cînd fiecare familie conştiincioasă, va avea o seră proprie sau un borcan de seminţe.

 

Autor: Filipp Perhov

 

 

Sursa: domrebenok.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137