Opriţi utilizarea de energie electrică prea mult!

/ Vizionări: 5354

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

TrickleSaver
Orice proprietar sau mai puţin educaţi zadumyvaetsya mai moderne pe probleme de economisire a energiei. Aparat simplu pentru a economisi energie este din ce în ce începe să fie utilizate în case obişnuite. Una dintre cele mai mari costuri de energie în gospodărie - nevyklyuchennaya tehnica. Această problemă este de a face o treabă bună TrickleSaver. El recunoaşte când televizorul sau computerul se închide şi se dezactivează oricare dintre lor periferic dispozitivele ataşate, dacă o consola de jocuri sau o imprimantă. De la economisirea TrickleSaver devine mai uşor.

adaptor TrickleSaver pentru televizoare echipate cabluri diagrame tokochuvstvitelnoy, sunt recunoscute atunci când televizorul este oprit, apoi se taie puterea de orice dispozitive ataşate, cum ar fi DVD playere şi console de jocuri, prevenind astfel risipa de energie electrică.

TrickleSaver


În mod similar, frate "al produsului - TrickleSaver pentru PC - conectat la computer prin USB şi controlul energiei calculator utilizării în afara, se opreşte alimentarea cu energie a diferitelor imprimante, microfoane, similare şi alte componente hardware.

Nu excluse de la dispozitivele de reţea consuma cantitatea de energie egală cu aproximativ 12% din consumul de energie electrică de către cetăţeanul obişnuit, aşa că nu este doar o risipă de energie, şi un element de mare de cheltuieli.

adaptor TrickleSaver pentru costurile TV despre $ 35, TrickleSaver pentru calculatoare - între 25 la USD $.

ecogeek.ru