Optogan produce o nouă generaţie de module LED, cum ar fi Chip-on-Board (COB)

/ Vizionări: 3678

Optogan produce o nouă generaţie de module  LED, cum ar fi Chip-on-Board (COB)

 

Optogan produce o nouă generaţie de module  LED, cum ar fi Chip-on-Board (COB)

 

Compania "Optogan" prezintă un modul Optogan X10 tipuri de COB pe un substrat din ceramică, care poate fi separat în părţi mai mici, în funcţie de nevoile clientului.

Un bloc Optogan X10, la dorinţă, poate fi uşor divizat în părţi cu dimensiuni diferite, fără nici o unealtă.

O caracteristică unică a Optogan-ului X10 este blocul format din 50 de segmente, uşor împărţit în elemente LED cu dimensiuni şi puteri mai mici şi folosite separat în componenţa lămpilor corespunzătoare. Contacte la fiecare sub-modul se deschid în locurile potrivite printr-o metodă industrială sau mecanică simplă. Elemente de diferite dimensiuni şi forme pot fi folosite în lămpi cu halogen, lămpi care conţin reflectoare, precum şi lanterne industriale şi pentru faţadă.

Un segment Optogan X10 consumă 6,5 W (700mA  9,3 W) şi are o eficienţă mai mare de 100lm/W. Într-un regim de curent electric permanent sarcina asupra segmentului poate fi mărită până la 10W (1,03 A 9,7 W).

La asigurarea gradului necesar de răcire putem utiliza întregului bloc Optogan X10 ca un singur modul de iluminat cu un consum de putere 325W. Sarcina poate fi opţional mărită până la 500W. Funcţionalitatea întregului bloc este deosebit de importantă pentru iluminat industrial.

Optogan produce o nouă generaţie de module  LED, cum ar fi Chip-on-Board (COB)"Principalul obiectiv al dezvoltării tehnologice a companiei noastre este introducerea soluţiilor integrate şi modulare  în locul celor convenţionale, bazate pe LED-uri individuale. Aceste soluţii modulare beneficiază în preţ, sunt uşoare de utilizat şi oferă clienţilor noştri un nou grad de libertate în designul de iluminat. Modulul LED Optogan X10 este bazat pe ideea utilităţii practice: avantajele sale în comparaţie cu alte COB sunt simplicitatea, costul optim, precum şi flexibilitatea şi uşurinţa maximă de utilizare. Aceste principii adăugate la eficienţa ridicată a modulului (100lm/Wt) permite clienţilor noştri să folosească diferite variante de Optogan X10 în cât mai multe tipuri de lămpi de putere diferită", - explică vice-preşedinte executiv al companiei Optogan, Vladislav Bugrov.

Compania "Optogan" – este una dintre putinele companii din lume, cu un ciclu de producţie de iluminat complet, bazat pe surse solid-state, începând cu cristale de creştere din materiale semiconductoare şi terminând cu producerea sistemelor de iluminat inteligente. Compania Optogan a fost fondată in anul 2004 la Helsinki de către absolvenţii Institutului fizico-tehnic,  AF Joffe, discipolii  laureatului  Premiului Nobel, Jores Alferov.

LED-urile companiei "Optogan", produse la o fabrică din Sankt Petersburg, sunt utilizate în tehnologii de iluminat, auto, medicină, electronice de consum şi alte industrii. Activităţile companiei vizează satisfacerea cererii interne în creştere pentru LED-uri şi tehnologiile LED, precum şi promovarea unor soluţii de iluminat eficiente energetic pe piaţa europeană.

 

 

Sursa: zelife.ru