Orașul trebuie să dispară sau să se schimbe

/ Vizionări: 5274
Tag-uri: ,

Город просто обязан исчезнуть или измениться

 

Cea mai vie impresie de la sat a fost lipsa gropilor de gunoi! Trecând pe șoseaua de centură Sankt Petersburg, cinci kilometri trebuie să mergi într-o duhoare de la depozitul de deșeuri care este adiacent cu drumul și se poate vedea că dimensiunea lui depășește două hectare. Și el este în creștere! Anume această situație creează o impresie urâtă despre oraș! Orașul în mod cinic poluează mediul înconjurător fără a ase gândi la acest lucru! În sat așa ceva nu se întâmplă. Resturi de produse alimentare mănâncă animale, gunoiul de grajd nimerește pe câmpii; deșeuri din lemn și hârtie sunt arse pentru a încălzi case ...

Pierduţi în jungla oraşului
Pierduţi în jungla oraşului

În sate se acumulează puțin lemn și hârtie utilizate. În sate oamenii nu consumă produse semifabricate. Nu schimbă tapete și mobilier o dată la trei ani. La țară funcționează doar două canale de televiziune, care nu infectează localnicii cu o manie de reconstrucție și revopsire. Prin urmare și super- hiper- marketuri, implicate în vânzarea tapetelor și țiglei, mobilierului pentru casă și gradină, busturilor din ipsos și băncilor turnate din fier, nu se grăbesc în sate. Caracterul inuman al orașului constă în faptul că satul va supraviețui cu ușurință fără oraș, iar orașul va muri, fără village în două sau trei luni. Și orașul a început să-și facă de cap. El a exagerat rolul său și importanța fără temei și în mod arbitrar. El a convins satul că acesta are nevoie de bunuri produse în oraș, și că aceste bunuri sunt mai scumpe decât producția de la sat. De fapt satul nu are nevoie de mărfuri urbane! Țăranul nu are nevoie de tractoare, utilaje, îngrășăminte chimice. De ele are nevoie metropola pentru ca satul să producă alimente îndeajuns pentru oraș. Satul are nevoie de un tractor, însă orașul viclean nu-l dă pur și simplu, ci îl vinde pentru sume mari de bani!

Acum mulți psihologi sociologi examinează detaliat subiectul de plecare a oamenilor în lumea virtuală. Și asociază această lume ireală cu fenomenul de computerizare. Dar de fapt lumea virtuală există o lungă perioadă de timp - este vorba de viața urbană. În lumea urbană nu este nimic real! Toate problemele care ar trebui să soluționeze un cetățean urban sunt create în mod artificial, ele sunt virtuale . Gropi de gunoi au fost create în mod artificial, apoi a apărut problema de eliminare a gunoiului. Case cu mai multe etaje au stabilit obiective de alimentare cu apă, încălzire și canalizare - iar acum orașul se confruntă cu aceste probleme.

Dorința naturală a locuitorilor urbani de a lucra pe pământ, ca cel mai simplu mod de a pune în aplicare aspirațiile lor creative, duce la crearea în jurul orașelor mari așezărilor de dacea, și ca urmare apar probleme de transportare a populației. Acumularea unui număr mare de oameni care trăiesc în apartamentele lor sub formă de cuști și sunt lipsiți de activitate conștiincioasă duce la problema organizării de petrecere a timpului liber a maselor ... Și tot așa mai departe ...

De ce familia a plecat din oraş? Modul de viaţă ecologic
De ce familia a plecat din oraş? Modul de viaţă ecologic

Luați orice aspect al vieții urbane și veți constata că toate ele sunt create în mod artificial. Sătenii nu trebuie să se chinuie asupra întrebării cum să-și petreacă timpul lor liber – ei sunt mereu ocupați cu treburile casnice și este o fericire! Pentru că activitatea constantă este important vitală.

Deci orașul este destinat sclavilor. Iar afluxul de populație din mediul rural în oraș, care este considerat o trăsătură caracteristică a procesului de urbanizare, este un proces nenatural, planificat și organizat. Oamenii, anterior liberi, care locuiau în casele lor și pe pământul lor, au fost alungați de pe acest pământ și din această casă. Ei au trebuit să meargă în oraș și să devină muncitori angajați. Iar cei care nu au vrut să devină muncitori angajați au fost prinși și trimiși în sclavie.

În definitiv orașul a fost creat pentru întreținerea și reproducerea sclavilor. În oraș se nasc și trăiesc oamenii care nu au lucrat niciodată pe pământ, nu a avut niciodată casele lor, care nu pot exista independent. Rezidentul urban nu are locuință, hrană, apă, căldură ... Toate acestea cetățeanul poate obține numai prin vânzarea forței de muncă. Acest lucru a dus la formarea unui alt om care nu este liber, care nu poate gândi ca un om liber.

Город просто обязан исчезнуть или измениться

Город просто обязан исчезнуть или измениться