Orwell, la farfurie, sau un produs alimentar ca pe o armă.

/ Vizionări: 5302

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Jurnalul de lume necunoscută, Polonia .


Greu de crezut? Dar va. Dacă nu opri punerea în aplicare a ideilor extravagante ale oficialilor UE, care pun în aplicare loial politicile farmaceutice marile corporaţii, apoi de la sfârşitul anului 2009, locuitorii din statele membre UE va fi refuzat accesul la plante, vitamine, suplimente alimentare naturale si terapii naturale. Autorii psevdouregulirovany juridic nou explica acest lucru prin a spune că datorită trupurile noastre vor fi protejate in mod special. Cu toate acestea, în esenţă, toate acesta este un atac la drepturile omului fundamentale.

Putini oameni sunt conştienţi de faptul că în curând ne vom confrunta cu schimbări dramatice în modul nostru de alimentaţie. La data de 31 ianuarie 2009 Toate plantele comestibile şi chiar şi cei care sunt cultivate în ferme ecologice, ar trebui să fie supuse la substanţe chimice şi de prelucrare a pesticidelor. Nu va bazati pe propria mana cultivate legume si fructe, precum şi întreţinerea parcelelor individuale va fi monitorizată îndeaproape, şi fără permisiunea administrative vor fi considerate ilegale. Plante medicinale, vitamine şi suplimente naturale "merge" în subteran, şi terapia pe baza acestora vor înceta să se aplice. Noile legi şi regulamente, punerea în aplicare la nivel european şi naţional, să priveze oamenii de acces la informaţii importante despre sănătate şi medicamente naturale care nu se încadrează în categoria de brevete protejate.

De pui RADIOACTIV

carne sanatoasa nu mai mănânce, fiindcă a tuturor animalelor sacrificate, şi chiar şi cei crescuţi în ferme este ecologic, vor fi hrănite hormoni de creştere, şi antibiotice. Si vor face cu fiecare vacă de lapte. Toate produsele alimentare va avea loc radioterapie, ceea ce înseamnă că sunt expuşi la doze mari de radioactiv cobalt-60 sau gama de cesiu-137-radiaţii sau "bombardate" de fascicule de electroni cu viteza mare. Doza de radioterapie poate fi comparat cu un X de miliarde de raze de la piept.

Greu de crezut?

Ceea ce atunci, este deja mai mult sau mai puţin evidente, după introducerea în ţara noastră, aşa-numitele "cotele de lapte" (aprox. T. Dombrovska: limită individuală cantitatea de lapte produsă cu un conţinut de grăsimi de anumite). Deja, nepasteurizat, aşa-numitul "lapte rustic" este "ilegală", deoarece în care agricultorul nu are dreptul să-l vândă direct consumatorului. Câteva luni în urmă au existat probleme cu achiziţionarea de plante în vrac, aşa cum cel mai mare producător în Polonia "Herbapol" aparent oprit producătoare de (?!).

Comisia Codex Alimentarius a pregătit toate aceste comenzi sub pretextul pese de sănătatea noastră. Această organizaţie îşi desfăşoară activitatea din anul 1963 în cadrul Programului Alimentar Mondial, lansat de către OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii zdravohranieniya) sovemestno cu ONU pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO).

Definiţia precizează că formală Codex Alimentarius (Codul de Alimentaţie) este o colecţie de raţii alimentare adoptate la nivel internaţional, ordine, reglementari şi orientările utilizate de către serviciile de control al Autorităţii, industriile agricole şi alimentare, precum şi comunităţii ştiinţifice.

Atribuţiile Comisiei Codex Alimentarius cuprinde: sănătatea şi interesele consumatorilor, care garantează respectarea procedurilor în comerţul cu alimente internaţionale, precum şi îmbunătăţirea sănătăţii prin difuzarea de informaţii privind alimentaţia corectă. Prin ordin al Prodovolstvennny cod ONU ar trebui să intre în viaţă în statele membre ale UE până la 31 decembrie 2009.

Proiecte reale sau înşelăciune?

Dacă aceasta este doar o colecţie de standarde, atunci de ce-ţi fie frică? Numai un singur răspuns: care este contraOleary alimentare, care controleaza lumea. Această frază este ideea de bază a documentarului lui Ben Stewart "ordinea de zi Ezoterice" (programul ezoterice) spune de grupuri secrete care caută să controleze omenirea. Potrivit directorului comunităţii Illuminati şi zidari tind să preia puterea în întreaga lume mired în foame şi boli. Puteţi şi râde la acest târziu teorie a conspiraţiei ", numai în documentele descrise mai sus sunt o confirmare destul de interesant. De exemplu, activităţile Comisiei Codex Alimentarius este destinat pentru a reduce numărul de oameni de pe Pământ 500 milioane, adică 90%.

Aproximata proiecţiile epidemiologice de către OMS şi Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) sugerează că numai unele linii directoare cu privire la vitamine şi minerale, adoptată în 31 decembrie 2009 la nivel global, pentru a reduce numărul de întreaga omenire pentru trei miliarde dolari.

Adică 1 miliard de oameni vor muri de foame, şi ei sunt cei mai săraci locuitori ai Pământului nostru.

În următorii 2 miliarde de oameni vor muri de malnutriţie şi boli care pot fi prevenite.

Cine va supravietui? Desigur, oamenii care sunt bogat şi influent, într-o poziţie de a avea propria lor "Dealer" produse alimentare pur şi nutrienţi. ONU a emis mai multe publicaţii de asteptare pentru reducerea numărului de umanităţii 80%. La o conferinţă de la Beijing, în 1997 predsedetel ONU, Programul Alimentar TV a spus că ONU foloseşte prodovlsvtie ca o armă împotriva poporului.

S-ar părea că toate acestea sunt cele mai comune iluzie.

Şi dacă nu?

Printre cei care nu cred în "lumina" idealurile Codex Alimentarius, de asemenea, aparţine Mattiyas Dr. Rath, autor al "De ce nu sunt animale de atacuri de cord?", Care a scris în repetate rânduri în revista noastră. El a făcut paşi mari în domeniul sănătăţii fizice şi tratamentul bolilor cardiovasculare, în timp ce concentrându-se pe faptul că industria farmaceutică puternic nu este interesat în prevenirea bolilor. Cu toate acestea, reprezentanţi ai industriei, sub influenţa lui a Comisiei Codex Alimentarius, care, la rândul său, lupta răspândirea de informaţii privind oligoelemente, minerale şi vitamine, precum şi de a solicita excluderea tuturor acestor agenţi de prevenire şi tratament al bolii. Dr. Rath susţine că Comisia a declarat război medicament natural, în cazul în care sarcina principală este introducerea unei aşezări juridice, sub pretextul de deschidere (fel de) vitamine effetov parte, fac imposibilă utilizarea de vitamine şi minerale acelaşi. Dacă difuza informaţii cu privire la pericolele reale de vitamine, oamenii se vor opri pur şi simplu folosindu-le, şi, prin urmare, va primi de multe ori rău. Acesta este modul în care Dr. Rath este un plan "diabolic" Comisia Codex Alimentarius.

Cui ie frică de vitamine?

Sub pretextul "sănătate publică" în toată Europa intenţionează să introducă legi draconice pentru a interzice difuzarea de informaţii privind medicamentele natural de vindecare. Aceasta se face în ciuda faptului că în fiecare an milioane de oameni mor din cauza infarct miocardic, accident vascular cerebral, cancer, şi în ciuda faptului că lungă tradiţie şi mii de studii ştiinţifice dovedesc că remediile naturale, inclusiv terapia cu vitamine, previne multe dintre aceste sau alte boli periculoase. Numai aici nu trebuie vitamine în materie de brevete, prin urmare, nu poate genera profituri uriaşe în comparaţie cu substanţe chimice de proprietate (droguri), aducând miliarde de dolari producătorii lor, în dolari şi euro. În plus, aceste substanţe cauzat multe efecte secundare nedorite, ducând la apariţia altor boli, prin urmare, nu există cerere, dare medicamente. Şi vitamine şi alte produse naturale pot elimina cauzele bolii şi, prin urmare, reduce piaţă pentru medicamente - aşa spune dr. Alexandru Nedvedski Directorul Dr. Rath Institutul de Cercetare în Santa Clara, California.

În Polonia în ultimii ani, puteţi viziona, de asemenea, "atac" pe vitamine şi plante aromatice. saptamanale majore, care influenţează opinia publică, precum şi aşa-numitele reviste pentru femei publica articolul tulburătoare despre pericolele şi inutilitatea vitamine şi plante aromatice. Persecuţia de vitamine sunt în plus printr-TV şi internet. Cu privire la pericolele presupuse de vitamine şi plante aromatice asigura autorităţile nuchnye, cum ar fi Wojciech Matusevich directorul Agenţiei pentru evaluarea tehnologiilor medicale, care, spune Ludmila Yakubyak pe portalul "sănătate de piaţă", a susţine că vitamine, medicamente pe bază de plante şi homeopate sunt cumpărate de către persoanele cu un nivel scăzut al conştiinţei sociale ( Taci din gură!). Dar nimeni nu a scris că medicul ordinare poloneze nu pot spune din coada-şoricelului sunătoare, deoarece aceasta nu este predată în şcoală medicală. Doar ca acestea să nu scrie despre care medicul, în loc de vitamine şi preparate pe bază de plante, pur şi simplu preferă să prescrie medicamente scumpe pentru pacient, publicitate se referă la produse farmaceutice, care la rândul lor pot avea dat o mită sau la trimis la "rata-conferinţă pe tema Insulele Canare.

Valoare de protest!

Nu poţi, pur şi simplu nu poate fi de acord cu delegalizatsiey terapii naturale. Noi nu trebuie să aibă cartofi cu gene de şobolani. Noi nu sacrifica animalele!

Asistenţa medicală este una dintre cele mai importante drepturi şi fundamentale ale omului. În fiecare an, milioane de europeni mor de boli care pot fi prevenite, şi a avut înainte de a fi o dieta sanatoasa si medicamente naturale, fără efecte secundare. Nimeni nu a dat nimeni dreptul de a "reglementa" sănătatea şi limitarea duratei vieţii umane.

Prin urmare, este necesar acum să se alăture iniţiativei de a organiza un referendum cu privire la perparatov natural de vindecare. Esenta sa este că fiecare cetăţean al Europei ar trebui să aibă o garanţie de alegere nelimitat de vitamina terapii şi tratamente naturale.

Campania privind referendumul este deţinută de către organizaţiile europene şi asociaţii ale căror activităţi sunt legate de sănătate. Scopul său este de a asigura tuturor cetăţenilor UE accesul liber la realizările ştiinţifice şi rezonabilă naturale Medicina, prin organizarea unui referendum pe această temă ale medicinei naturale în toate cele 27 de state membre ale UE. Pentru referendum este necesar să se culeagă 1 milion de semnături pe o petiţie care cere desfăşurarea imediată de vot în UE.

Acest referendum ar putea avea o relaţie cu poziţia privind Tratatul de la Lisabona, care pot afecta buna funcţionare a UE, care va favoriza interesul marilor corporaţii la costul de drepturi civile. marile corporaţii sunt de planificare pentru a prelua controlul multe domenii din viaţa noastră. Aceasta va servi ca brevetele de droguri, dorinţa de a înlătura nu brevetate, terapii naturale, gestionarea cercetării genetice cu scopul de a consolida controlul asupra problemelor de ereditate, precum si brevetele de plante modificate genetic pentru a controla şi de a reglementa dieta de zi cu zi. În cazul în care locuitorii din Vechiului Continent nu va participa la procesul decizional şi nu va stabili punerea în aplicare a acestor intenţii, Europa ar putea fi transformate în dimensiunile orwellian "Ferma animalelor", * a reuşit să atenteze la democraţie, dictatori, mari corporaţii şi bănci. Nu lasa sa se intample!
Pentru a semna petiţia pe această temă, trebuie să urmaţi link-ul:
UE-referendum.org

Elzbieta Belinska
Jurnalul din lume necunoscută, "PaulDa.
Noiembrie 2008
Traducere din limba polonă Tatiana Dombrovska

Sursa: vpomestie.ru