Pact pentru construirea statiilor electrice

/ Vizionări: 2354

Договор на строительство электрических станций

 

 

Nissan, Toyota, Honda si Mitsubishi vor imparti costurile pentru a construi inca 12.000 de statii de incarcare a masinilor electrice, in Japonia, in dorinta de a creste vanzarile de automobile electrice, potrivit Bloomberg.

 

Japonia detine in prezent aproximativ 4.700 statii de incarcare, dintre care o treime fac parte din categoria statiilor rapide.

Cel mai comun tip de “benzinarie electrica” rapida, in Japonia, este CHAdeMO, care poate incarca o masina electrica in 30 de minute.

Producatorii auto japonezi s-au orientat, in ultimii ani, catre productia de vehicule cu emisii zero. Insa, masinile electrice nu au reusit sa fie vandute pe scara mare, din cauza preturilor ridicate.

Producatorii auto japonezi sunt lideri mondiali in dezvoltarea si comercializarea masinilor electrice. Pentru a atinge insa un volum de vanzari mai mare, producatorii trebuie sa rezolve problema costului ridicat”, a declarat analistul Ali Izadi-Najafabadi.

 

 

 

Sursa: green-report.ro

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137