Pădurea celebră Sherwood va găzdui nunţi

/ Vizionări: 3888

Pădurea celebră Sherwood va găzdui nunţi 

 

Fanteziile forestiere (Foto)
Fanteziile forestiere (Foto)

Cuplurile britanice vor putea să se căsătorească chiar în zona verde, în care a locuit legendarul Robin Hood.

BBC transmite că tinerii căsătoriţi din Anglia vor putea celebra căsătoria deja în acest an,în pădurea Sherwood, în care, conform legendei, a trăit tîlharul nobil. Parcul, administrat de Consiliul Nottinghamshire, a primit o licenţă pentru a organiza astfel de ceremonii.

Se planifică că nunţile înseşi se vor petrece în Sala de stejar al centrului turistic, iar mesele într-un restaurant din apropiere "Forest Table"(Masa de pădure). Tinerii căsătoriţi, care au decis să urmeze exemplul lui Robin Hood şi iubita lui fată Marian, vor fi fotografiaţi lîngă stejarul principal (Major Oak), al cărui vîrstă, potrivit surselor, variază de la 800 pînă la o mie de ani. În baladele despre Robin Hood, acest stejar este menţionat ca un refugiu al tîlharului nobil şi anturajul său.

Potrivit directorului comercial al Consiliului Nottinghamshire, Andrew Cox, multe cupluri aleg să se căsătorească într-un astfel de loc legendar. Primul cuplu care se va căsători în pădurea Sherwood, vor deveni locuitorii din Derbyshire din apropiere. Ceremonia de nuntă a şefului de depozit de 41 de ani, Mike Harrison, şi educatoare de grădiniţă de 34 de ani, Sarah Barstow , va avea loc la 12 mai.

 

 

Sursa: greenpressa.ru