păduri de pin Transnistria umple Crimeea

/ Vizionări: 3948

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pentru a creşte pădure în Transnistria, sa angajat într-un program de plantare de puieti de pin din Crimeea. Ca corespondent al "New Region", în fiecare an în acest scop şi de organizare a sistemului de protecţie împotriva incendiilor vor fi alocate 500 de mii de ruble (aproximativ 60 de mii de dolari).

Potrivit Ministerului Mediului şi Resurselor Naturale RMN, puieti au fost aduse din Ucraina. În plus, în funcţie de şef de gestionare a pădurilor şi a resurselor de vânătoare Vasile Sotnikova, anul trecut, 130 brazi de Crăciun şi pini plantaţi în cea mai săracă regiune a pădurilor, Slobozia, şi de primăvară este pe cinci acri de mesteacan plantate, frasin şi paltin.

Pădurile din Transnistria ocupa doar 7% din teritoriu, care este de două ori mai mică decât în mod normal. În anul trecut, din cauza secetei, uragane, foc şi sectorul forestier şi-a pierdut aproximativ 160 de hectare de plantaţii.


Sursa http://www.nr2.ru/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137