Paine din ghinde

/ Vizionări: 23210

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/29jun07_jeludi/scrat.jpg Acorns a fost un om cu produsele alimentare înainte, ca patroană a agriculturii Ceres oameni instruiţi de cazare - crezut romani.

Arheologi, nu fără un motiv să creadă că primul "culturilor de cereale, nu trebuie să conta boabe - secară sau de grâu, şi stejar. De exemplu, în timpul săpăturilor de Tripolye aşezări antice de pe teritoriul Ucrainei moderne au fost găsite uscate şi ghinde sol în făină. Din această suferinţă strămoşii noştri utilizate pentru a coace pâine mai mult de 5000 de ani în urmă.

Acorns sunt foarte hrănitoare, dar tanini le da un gust amar. Dacă eliminaţi aceste substanţe, atunci ghindă poti face unele feluri de mâncare originale. Taninuri sunt îndepărtate cu uşurinţă de macerare. Vizitatorii pot încerca să coace ghindă "pâine". Reţeta este luată dintr-un celebru popularizator de carte de botanica, NM Verzilina.

Acorns a aduna mai bine dupa primul inghet. Ele sunt curăţate, tăiate în patru bucăţi, se toarnă apă şi se înmoaie timp de două zile, schimbarea de apă pe zi, timp de cel puţin trei ori. După aceea Acorns sunt încălzite în apă la fiert (2 părţi de apă la 1 parte din ghinde) şi a trecut printr-o maşină de tocat. Masa rezultată se usucă - în primul rând un strat subţire pe aer, apoi în cuptor sau în cuptor, până când până când este crunched, ca biscuiti. Acorns pounded uscate sau zdrobite în nici un fel. În grosier de cereale obţinute, din care puteţi găti terci din faina - coace prajituri. Adevărat, ghinda nu are aderenţei aluat şi viscozităţii, transformând astfel prăjituri la rupere. Pentru a evita acest lucru, de a consilia tigaie cu pâine să se stabilească de-al doilea lac aceeaşi tigaie şi rotiţi-le atât - pur şi simplu cade pâine plană cu o tigaie la alta, la care dozharivaetsya. În cazul în ulei de prăjituri cu gem, dulceaţă sau cremă şi a pus un coş pe celălalt pentru a obţine o prăjitură delicioasă. Ud şi prăjită uşor felii de ghinde poate înlocui bine tort nuci de raspandire.