Paine pe aluatul de hamei

/ Vizionări: 19634

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Paine pe aluatul de hamei Vreau să împărtăşesc cu voi o reteta de aluat de hamei pâine. Toate probabil ştiţi despre pericolele de drojdii industriale. Nu-l va repeta, voi spune mai multe despre aluatul de hamei. În contrast cu drojdie industriale, bacterii, drojdie de hamei ucis atunci când copt pâine. Un aluat asemenea, este potrivit şi chiar mai bine (în cazul în care condiţiile necesare).

Reţetă găsit polovinochka meu Internet. Acordat, el brutari Sf. Nicolae Shartom si manastiri Vvedensky Ivano-Ascensiune Eparhia. Într-o)))

Pâinea se dovedeşte foarte gustos! Prelungită vechi. Eu nu ştiu cât timp, deoarece un astfel de stat nu dolezhivalsya))). O saptamana poate minţi doar. Uneori putem mânca în aceeaşi zi încă cald. Un distractiv cu ceai da masletsom!

Reteta este foarte simpla în compoziţie, dar este nevoie de o mulţime. Asta este, tu, el nu va lua mult timp. Practic aceasta (pâine) au nevoie de timp pentru a "urca".

În general, am ajusta reteta un pic si chiar timp de opt luni copilului de a se înveseli iubit pâine de casă cele. Deci, mergem in magazin nu mai este pâine, şi pentru făină.

Pentru pregătirea necesare:
Aluat: 3st. lingură de fructe agregate (conuri) de hamei
1 lingurita miere
0.5l. de apă
Little făină

Aluat: 4 linguri. linguri de drojdie de bere
1 litru de apă
Aproximativ 1,5 kg de făină
1-2 art. linguri de uleiuri vegetale naturale
Se pare ca undeva 3-4 pâini "magazin" format

Pregătirea de drojdie:

Ia 0,5. Apă a aduce un abces, apoi în apă clocotită, 3 linguri de pat. lingură hamei (fructe agregate). Se fierbe 15 minute, apoi se strecoara supa, se răceşte la o temperatură de aproximativ 40gradusov lapte proaspăt, se adaugă o linguriţă de miere. Apoi se adaugă făina, frământare până la consistenţa smântânii groase şi a pus un loc cald pentru zakisaniya o zi sau mai mult. Apoi eliminaţi de la căldură şi pune într-un loc răcoros. Am pus aluatul într-un borcan litru sub capac. A lungul timpului de pornire a dobândit un miros distincte. La pregătirea testului nu este afectată. Înainte de a aplica fermentul necesare pentru a se amestecă. Apropo bun starter, nu numai pentru pâine, ci pentru toate produsele de panificaţie. Ferment pentru a adăuga o bază de prescripţie medicală în loc de drojdie.

Efectuarea aluat:

Frământarea aluatului se face într-un recipient de email. Ia 4 linguri. linguri gata de pornire, de 200 ml. apa calda. Amestecarea cu făină până la o smântână groasă. Apă scrie sau şoaptă fel de cuvinte, dorea stare bună de sănătate a tuturor oamenilor si rudele lor, aluatul acestui fermenteze mai repede începe şi este bine adaptată. Plus pâine fierte în acest fel va face mai puternică a sănătăţii din familia ta.

ceai cald şi a pus într-un loc cald pentru a zakisaniya aproximativ 06. Am pus seara pe noapte şi dimineaţa, framanta aluatul. Faina este mai bine să ia clasa a doua, chiar mai bine cu tărâţe, sau cu o zi scufunda 1 ceasca de grâu şi care trece prin maşină de tocat "adăuga la aluat.

Aluat:

Ia venit de până la prepararea cafelei şi se adaugă restul de 800ml. apă caldă se amestecă şi se adaugă făina, până când o cremă groasă, şi din nou în căldură pentru 4 ore, poate şi mai mult. Aluatul trebuie să crească de două ori. După vystaivaniya şi vskisaniya de testare se adaugă câteva făină şi mesim cu adaos de tabel linguri 1-2 din uleiuri vegetale naturale, fără aditivi, mesim cu starea de aluat moale. Va punem la caldura 40 = 60 de minute pentru a urca. După ce formularul de aluat un formular, uns crească. ulei. Pentru aluat lipit de mâinile sale, le scufunda in ulei. Şi lasă-mă să ridice, apoi pune în cuptor. Sare nu este recomandat să adăugaţi, dar chimen Bine ai venit, coriandru, stafide. Coaceţi la 175 la 200 de grade aproximativ 60 minute. Cum coapte nu taie imediat, lasă să se răcească.

Bucuraţi-vă de pofta de mancare! Şi sănătate bună! Fii bun!

Elena Dedyaeva, decontatăe "de primăvară"
vpomestie.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137