Pâine, pe care am ucis, iar pâinea care da viata pentru noi.

/ Vizionări: 7426

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Strămoşii noştri au spus: "Paine - cadou lui Dumnezeu". Dar ei sunt gătite nu este pe drojdii termofile. Acest drojdia a apărut la scurt timp inainte de razboi.
Deci, dacă drojdie termofile a apărut recent, apoi, folosind ceea ce copt pâine dospită în cele mai vechi timpuri şi în trecutul recent?

ţăran fermentul celebre fabricate din făină de secară, paie, ovăz, orz şi grâu. Până în prezent, în satele îndepărtate a rămas reţete de pâine fără drojdie de astăzi. Acestea sunt aluatul îmbogăţeşte acizi organici, vitamine, minerale, enzime, fibre, pectină, biostimulants.

Coacerea pâinii în bucătărie a fost un fel de ritual popular. Secretul de a gati sa transmis din generaţie în generaţie. Aproape fiecare familie a avut o reteta. Orice despre pâine, o dată pe săptămână, la pornire diferite: secară, ovăz. În timp ce pâinea a fost obţinut grosiere, dar utilizarea de făină de secară netratate au ajutat să-l păstreze pentru toţi nutrienţii conţinute în cereale. Iar atunci când copt pâine într-o sobă din Rusia dobândit un gust si o aroma de neuitat. Această pâine nu este zacherstveet şi mucegăit şi într-un an.

Dar pentru decenii coace paine diferit. Şi acest lucru nu este folosit pentru aluat naturale, şi a inventat de om drojdie Saccharomyces termofile. Tehnologia de pregătirea lor - o antiprirodnaya monstruos. Producţia de drojdie de panificaţie se bazează pe multiplicarea lor în mass-media de nutrienţi lichid. Melasă este diluată cu apă, tratate cu clorură şi acidulat cu sulfuric, acid etc Ciudat metode de var, desigur, folosit la prepararea produselor alimentare, pe lângă, dacă luăm în calcul faptul că, în natură există drojdie naturală, hamei, cum ar fi malţ, etc e.

Lung a sunat alarma, deoarece, oamenii de ştiinţă din întreaga lume. Mecanismele de impactul negativ al drojdii termofile în organism. Să vedem ce drojdie Saccharomyces termofile, şi ce rol joacă ei în deteriorarea de sănătate a celor care consuma alimente preparate cu aplicarea lor.

Saccharomyces Drojdie (drojdie termofile) specii care sunt utilizate în industria de alcool, bere şi produse de panificaţie, nu a fost găsit în natură. Saccharomyces, din păcate, sunt mai persistente decât celulele ţesutului. Ele nu sunt distruse, fie în timpul de gătit sau salivă în corpul uman. Drojdie celule criminal, criminal ucide celulele sensibile, mai puţin protejate celule ale corpului, oferindu-le substanţe otrăvitoare cu greutate moleculară mică.

Toxice acte de proteine de pe membrana plasmatice, creşterea permeabilitatea lor la agenţi patogeni şi viruşilor. celule de drojdie primul venit în tractul digestiv, si apoi in sange. drojdiile termofile multiplica în organism într-o progresie geometrică şi să permită organismelor patogene să trăiască în mod activ şi de a reproduce, inhibarea microflorei normale, din cauza căreia intestin pot fi produse cu alimentaţia corectă şi vitamine, precum şi aminoacizi esenţiali (în ciuda a toate carnivorele). - S.. Încălcat grosolan activităţile tuturor organelor digestive: stomac, pancreas, vezica biliara, ficat, intestine.

Stomac din interior este acoperit cu un mucoaselor speciale, rezistente la acid. Cu toate acestea, dacă o persoană abuzuri drojdie de produse alimentare şi formarea de acid, stomacul nu pot rezista mult timp este. Pârli va duce la formarea de ulcere, durere, şi va fi un simptom comun, astfel cum pirozis.

Utilizarea produselor alimentare preparate pe bază de drojdie termofile, promovează formarea de cheaguri de nisip, apoi pietre la vezica biliara, ficatul, pancreasul, ARRconstipaţie zovaniyu şi cancer. În intestine sunt procese în creştere de degradare, dezvolta microflora patogenă, perie de frontieră răniţi. Încetineşte evacuarea în masă toxice din organism, format buzunare de gaze, în cazul în care pietre stagnare fecale. Treptat, vor creşte în membranele mucoase şi submucoase straturi ale intestinului. Secretul sistemului digestiv pierde funcţia de protecţie şi reduce digestie. Nu este suficient asimilate şi sintetizate vitaminele nu sunt absorbite bine echilibrate cu oligoelemente şi cea mai importantă dintre ele - de calciu.

Medicii notă cu tristeţe de reducere critice de calciu în sânge ale copiilor. Anterior, el a fost 9-12 unităţi (normale), dar acum este mai mică de 3! Patogeni penetreaza peretele intestinal si intra in sange. Microbiene, fungice, virale, parazitare florei uşor introdus în corp. Încălcat procesele metabolice la nivel celular. Modificări compoziţia biochimică a sângelui. In plasma sanguina apare Ting. Încetineşte circulaţia sângelui prin vase, microthrombi format. Purtaţi sistemul limfatic. ţesutului nervos suferă de diferitele modificări degenerative.

O altă afecţiune gravă - acidoza, tulburări ale echilibrului acido-bazic. A continuat, oboseala, iritabilitate, există oboseală rapidă fizică şi mentală, greaţă, gust amar în gură, patch-uri de culoare gri, pe limbă, gastrită, cercurile intunecate de sub ochi, durere în muşchi de un exces de acid, pierderea de elasticitate a muschilor. Organismul se luptă cu acidoză, pierzi o mulţime de energie pentru a restabili echilibrul acid-alcalin de la sine, pierdem puternic rezervei alcaline vitale: calciu, magneziu, fier, potasiu, sodiu. Eliminarea unor elemente minerale alcaline din oase ale scheletului conduce în mod inevitabil la fragilitatea lor dureroase, care este una dintre principalele cauze ale osteoporozei la orice vârstă.

În cele din urmă, tulburări anatomice. Într-o inimă normală şi plămâni, şi organele care stau la baza - stomac, ficat şi pancreas sunt un stimul puternic de energie masaj din diafragma, care este principalul muschi respirator, urca la data de 4 şi 5-lea spatiu intercostal. Când drojdie fermentarea diafragma nu atinge nivelul necesar de mişcare vibrationale, a luat o poziţie forţată, inima este plasată orizontal, porţiunea inferioară a luminii au fost comprimate, toate organele de digestie sunt cutie gaze extrem de umflat, squiggly intestine. Deseori, vezica biliara este lăsat în locul său, schimbă chiar forma. În mod normal, diafragma, făcând mişcări oscilante, contribuie la crearea de absorbţie de presiune în piept, care trage de sânge de la nivelul membrelor inferioare şi superioare şi capul pentru curatirea plămâni. În limitarea procesului său excursie nu se produce în mod corespunzător.

Toate acestea contribuie la creşterea de stagnare în inferioare, pelvisului mici, capul şi conduce în final la vene varicoase, tromboza, ulcere trofice şi pentru a reduce şi mai mult de imunitate.

Demn de atenţie experienţa om de ştiinţă francez Etienne Wolff. Este în termen de 37 luni cultivarea unei tumori maligne in vitro cu o soluţie, care a fost fermentarea extract de drojdie. În acelaşi timp, 16 luni a fost cultivate în aceleaşi condiţii în mod izolat din ţesutul, umflarea intestinului. Experimentul a arătat că în această soluţie este dimensiunea tumorii dublarea şi triplarea într-o săptămână. Dar, aşa cum un extras din soluţie a fost eliminat, tumora era pe moarte. Prin urmare, sa concluzionat că extract de drojdie conţine o substanţă care stimulează dezvoltarea tumorilor canceroase (Izvestia).

Nu putem trece cu vederea acest aspect. În cazul în care a făcut din făină de cereale integrale, din care strămoşii noştri copt pâine? Numai făină de grâu conţine vitaminele B, micro-si macro, precum şi a embrionilor, care are o faproprietăţi ntasticheskimi vindecare. făină rafinată este lipsită de embrioni, precum şi de coajă. În loc de acestea, create de natura, de vindecare a cerealelor în făină, se adaugă tot felul de aditivi alimentari, chimice create de înlocuitori, care nu putea face ceva care a fost creat de către natura însăşi.

făină rafinată produsul devine gelatinoasa, care intră sub un nod pe partea de jos a stomacului şi zashlakovyvaet corpul nostru. Rafinare - procesul de costisitoare, costisitoare, în timp ce uciderea o forţă de viaţă de cereale. Şi el numai necesare pentru cât mai mult timp pentru a menţine făină de răsfăţ. Faina, o singură bucată nu pot fi stocate pentru o lungă perioadă de timp, dar că nu este necesară. Să cereale depozitate, şi de acolo în măsura în care este necesar, vă puteţi pregăti făină.

Pentru a restabili starea de sănătate a naţiunii, trebuie să se întoarcă la copt pâine cu drojdie de bere, existente în natură în sine, în hamei, malţ. Paine pe aluatul de hamei conţine toate aminoacizi esenţiali, carbohidraţi, fibre, vitamine BL, B7, FF; minerale: săruri de sodiu, potasiu, fosfor, fier, calciu si oligoelemente: aur, cobalt, cupru, care sunt implicate în formarea respiratorii unic enzime.

Aparent, nu este nici o coincidenţă de porumb boabe este numit de aur. Paine pe sokogonny aluatul de hamei dă un efect maxim, şi anume, extrase activ din pancreas, ficat, vezica biliară şi alte enzime necesare pentru digestie sanatoasa substanţe care îmbunătăţesc motilitatea intestinului. O persoană care foloseşte această pâine, plina de energie, a oprit doare răceli, el a corectat postura corpului, a redus de imunitate.

Informaţii despre pericolele utilizării de paine din drojdie de panificaţie este încet, dar sigur o parte a constiintei umane. Multe coace pâine ta. Ei încep să deschidă un mini-brutarie. Această pâine nedrozhzhevoy până la drumuri, dar dispare instantaneu. Depăşi nevoile de aprovizionare.

În Riazan, noul sistem a început să funcţioneze o brutărie, aceeaşi producţie este în Noginsk. Toate nou - bine uitat vechi ...

Alternative reţete

Azimi

: 1. Cum de a pregăti azime (Pita) la domiciliu. Ingrediente: 1 ceasca de apa, din care 2,5 cani de faina, 1,5 lingurita sare (sau dupa gust). Se amestecă în apă şi sare. Treptat, se toarnă un flux subţire de făină în apă sărată. Framanta aluatul. Apoi, se lasă timp de încercare (restul) pentru 20-30 minute. Se încălzeşte tigaie. Derulăm o clătită subţire. Se usuca un tort pentru cateva secunde pe o tigaie fierbinte. Un total de 10-12 de comprimate. prăjituri gata făcute trebuie să fie stropiţi cu apă (un spray poate de uz casnic), sau vor fi crocante. tortilla Păstraţi mai bine într-o pungă de plastic în frigider timp de 3 zile.

2. Paine din boabe de grâu germinat. Umed, bobului de grau germinat este presat în prăjituri, apoi uscate la soare deschise, pot fi pe piatra fierbinte.

3. Pâine proaspătă şi role pe apă minerală. Acesta este modul cel mai economic, este simplu şi disponibile pentru toată lumea. Carbogazoasă apă pot fi preparate in sifon sau cumpăra orice apă minerală alcaline. Cerne faina, calcinat. Se diluează cu apă minerală. prăjituri formă sau chifle. Pune-le în cuptorul preîncălzit.

4. Animale de drojdie. Ia 100-200 de grame de stafide, se spală cu apă caldă, plasate într-o sticlă cu gât larg, se toarna apa calda, se adaugă un pic de zahăr, cravata de top 4 straturi de cheesecloth şi locul într-un loc cald. În ziua a 4-5-lea începe de fermentare, şi vă pot pune aluatul. Ar trebui să fie parfumat şi non-acide.

5. Drojdii de hamei uscate. Se toarnă apă fierbinte de hamei (1:2) şi fiert într-o cratiţă. În cazul în care hameiul pops de căldură în apă cu o lingură. Când apa se evaporă, astfel încât supa va fi jumătate din iniţială, se decantează. În bulion de căldură răcit dizolvat zahar (1 lingura lingură 1. Ceasca de supa), se amesteca cu fainaII (0,5 cani de faina la 1 ceasca de supa). Apoi, drojdie este pus într-un loc cald în două zile pentru fermentare. drojdie Ready este turnat in sticle, astupate le păstrează într-un loc răcoros. Pentru pregătirea de 2-3 kg de cereale ar trebui să fie de 0,5 cesti de drojdie.

6. Drojdie proaspătă de hamei. Într-o cratita emailata bine să proaspete hamei, completati-l cu apă fierbinte şi se fierbe timp de aproximativ 1 oră, acoperit. Apoi supa se răcească şi se toarnă un pic de sare, SAH. nisip si 2 cani de faina incomplete. greutate ori la finetea, pune în energie termică pentru 36 de ore, apoi ştergeţi cu o pereche de cojit cartofi fierte, amestecat cu drojdie şi din nou să plimbare în căldura de zi. drojdie Ready este turnat în sticle şi strâns capacul. Consumul de drojdie - o ceaşcă sfert pe jumătate de kilogram de făină.

7. Malţ drojdie. Nu este o idee proastă să reamintească faptul că malţ - este germinate la caldura si umiditate cereale, uscat şi grosolan albit. 1 cană de făină şi 0,5 cesti de SAH. arunca nisip în 5 căni de apă, se adaugă 3 cesti de malţ şi se fierbe timp de aproximativ o oră. Răcit, continuă să fie soluţia caldă se toarna in sticle, se acoperă bine cu ambuteiaje şi pe timp de noapte a pune într-un loc cald, apoi rece. Consumul de drojdie folosit pentru a face pâine aceeaşi ca de drojdie uscată şi hamei.


Ce ne împiedică să verifice această informaţie? Şi să facă pâine sau alte elemente de pe drojdie sau aluat propuse, care sunt accesibile pentru noi şi / sau filmul tau preferat?

Orel

Alexei Evdokimov, ziare
"Pământ strămoşesc" 2006.09.22
http://www.orel.ru/ ~ book/06.htm