Pământul este lăsată locuri curate

/ Vizionări: 3490

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pământ Chiar şi cele mai îndepărtate de centrele de civilizatie colturi ale planetei sunt expuşi riscului de expunere la emisii toxice din era industrială. O astfel de concluzie a fost atins de către experţi din SUA, ecologisti, timp de sase ani, efectuarea de studii privind nivelul de toxine industriale în rezervoare şi a locuitorilor acestora, precum şi a plantelor în parcurile naţionale din Statele Unite.

După cum sa dovedit, în 20 de parcuri naţionale există mai mult de 70 sau toxice substanţe poluante, inclusiv pesticide şi metale grele. Acesta este chiar foarte departe de marile oraşe şi centre industriale în parc, Denali din Alaska, precum şi parcuri atare, din cauza dimensiunii lor închis aproape ecosistemului, cum ar fi "Glacier în Montana," Big Bend "în Texas şi în Yosemite California.

"Poluanţi prin atmosfera naveta peste tot, nu staţi curate", - a spus în această privinţă, de cercetare, profesor-om de ştiinţă de la Universitatea din Oregon, Michael Kent. "Este greu de a găsi o distanţă mai mare de zona de nord a regiunii Alaska şi culmile Munţilor Stâncoşi, dar chiar şi acolo am gasit contaminanţilor," - a spus el.

Printre oamenii de stiinta au gasit in parcuri substanţe naţionale - astfel de "sateliţi" al revoluţiei industriale, cum ar fi mercurul şi bifenili policloruraţi, şi a fost mult timp interzise insecticide DDT şi dieldrin. Ele pot cauza probleme de sanatate la om, în special - boli ale sistemului nervos, apariţia unor deficienţe imunitare diferite, şi funcţia de reproducere redusă.

Studiile au fost efectuate 2002 - 2007 la un cost de 6 milioane dolari. Oamenii de stiinta spun "rezultatele extrem de îngrijorătoare" şi a cerut cât mai curând posibil să se ia măsurile necesare pentru reducerea poluării mediului.


Sursa http://www.ami-tass.ru/