Panasonic a introdus sacul de eliminare a deşeurilor menajere pentru casa

/ Vizionări: 5714

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

De eliminare a deşeurilor
Deşi puteţi merge şi-a făcut cumpăra îngrăşăminte gata pentru gradina sau plante de interior în cadrul companiei de la Panasonic cred că resturile de substanţe nutritive conţinute de ajuns pentru orice creştere a vegetaţiei. Panasonic a promis să prezinte o lună în Japonia, un dispozitiv numit Risaikura MS-N53. Aceasta masina mica se poate transforma ecologice a deseurilor menajere obişnuite în îngrăşământ acum.

MS-N53 foloseste un speciale paladiu catalizator de platină pentru descompunerea deşeurilor în compost. Din păcate, capacitatea de a aparatului este limitată la două kilograme, că este, nu poate fi folosit într-o economie de mari dimensiuni. În Panasonic, cu toate acestea, susţin că compostul produse de dispozitiv depăşeşte de calitate din care pot fi cumpărate într-un magazin. masina ta este poate produce compost de compoziţie diferită - în funcţie de modul şi timpul de lucru, variind de m 3 la 6 ore. 268x365x550mm unităţii de mărime, cântăreşte 12 kg şi este nevoie de o conexiune la reţeaua de alimentare.
De eliminare a deşeurilor

Deşi dispozitivul poate fi mulţi dintre cei care sunt interesaţi, preţul, pentru a spune musca. La data intrării în preţul de piaţă este de $ 881, şi este puţin probabil să fie semnificativ mai mici, dat fiind că o proporţie semnificativă din preţul catalizator. Şi pentru că preţul de greu zilele noastre în nici un caz un factor neglijabil, MS-N53 se aşteaptă ca abia cererii ridicate.

ecogeek.ru