ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pasta de ghimbir cu usturoi pentru sezonul rece




 

Pasta de ghimbir cu usturoi este una din pastele de baza in bucataria indiana si se poate folosi la numeroase feluri de mancare.

Daca doriti sa beneficiati de inca o metoda de a lupta cu racelile si sa treceti iarna fara probleme, pregatiti-va aceasta pasta. Este foarte simplu si usor de facut si se poate pastra in conditii perfecte la frigider.

INGREDIENTE

1/2 cana catei de usturoi curatati de coaja
1/2 cana ghimbir curatat si taiat bucatele
1-2 linguri ulei de floarea soarelui
1/2 lingurita sare

METODA

Curatati usturoiul si ghimbirul. Daca nu aveti mixer, puteti da pe razatoarea fina usturoiul si ghimbirul, iar apoi amestecati pasta rezultata cu ulei si sare.

Se foloseste 1 lingurita de pasta la mancare. Prajiti pe foc domol cam 20 secunde, apoi adaugati ce mai cere reteta de mancare, respectiv ceapa tocata sau direct legumele si orezul. Trebuie sa nu se mai simta deloc mirosul de crud al usturoiului inainte sa adaugati alte ingrediente in mancare. De asemenea, cand pregatiti aperitivele, puteti adauga 1 lingurita de pasta in compozitia respectiva.

Mancati pasta de imbir si fiti sanatosi!

 

Sursa: agriculturae.ro

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 14 decembrie 2014 15:11
Vizualizări: 3066

Citiţi de asemenea

Mahatma Gandhi nu are nevoie de nicio prezentare. În India, numele său este înconjurat de aceeași venerație cu care sunt...
78
Încă din copilărie, observându-și părinții lucrând în grădină, cum săpau, cum scoteau buruienile, cum fertilizau, gândea...
56
În anul 1881, familia Tolstoi s-a mutat la Moscova pentru a oferi copiilor educație. Tolstoi a avut dificultăți în a acc...
69
Complexul megalitic misterios este situat la 700 de metri la nord de satul Anastasievka. Este un tumul cu o înălțime de ...
146