Pastă naturală pentru sănătatea dinților

/ Vizionări: 1766

Натуральная паста для здоровья зубов

În toată lumea serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe. De altfel ca și toate serviciile cînd cineva face în locul nostru ceea ce putem face ușor și singuri. Vreau să împărtășesc experiența mea, cum să evitați în majoritatea cazurilor serviciile stomatologului, utilizînd legile naturii.

În trusa medicală a partizanului intră obligatoriu lutul.

Putem scrie o odă întreagă lutului. Proprietățile lui miraculoase sînt foarte diferite și … secretizate. Despre aplicarea externă a lutului în centrele cosmetice auzim multe. Despre tratarea bolilor (tumorilor etc.) cu comprese din lut, de asemenea, am auzit.

Dar despre lut ca despre un preparat stomatologic au auzit doar unii !

13 obiceiuri dăunatoare dinților tăi
13 obiceiuri dăunatoare dinților tăi

Principiul de acțiune a lutului este același – lutul este un puternic sorbent și antiseptic natural.

Există mai multe tipuri de lut. Toate în felul lor sînt curative. Dar pentru administrarea internă a lutului este important și gustul lutului. Odată am gustat o varietate a lutului albastru și am vomitat. Pentru mine am descoperit că cel mai gustos lut este cel alb. De aceea, dacă nu aveți alternative, cumpărați din farmacii lut alb fără aromatizatoare.

În practica mea au fost multe situații, în care i-am salvat pe cunoscuții mei de stomatolog. A fost un caz cînd la o femeie gingia s-a inflamat de mărimea unei jumătăți de nucă. Femeia se pregătea de operație. Iar peste patru zile, ea uitase deja de durerea de dinți, bea ceai fierbinte, iar gingia nu avea nici un semn de inflamație.

 Fii tu propriul tău dentist! Îndepărtați cariile dentare, inflamația gingiilor și înălbiți-vă dinții cu această pastă de dinți naturală.
Fii tu propriul tău dentist! Îndepărtați cariile dentare, inflamația gingiilor și înălbiți-vă dinții cu această pastă de dinți naturală.

Ce nu s-ar întîmpla cu dinții voștri – paradondoz, carie, sensibilitate, inflamații etc. metoda este aceea (sînt convins că există nuanțe, dar eu îmi expun doar experiența mea).

1) Lutul este cea mai echilibrată și mai naturală sursă de minerale. În special, a calciului. Mîncați dimineața cu 30 min înainte de masă cîte o linguriță de lut și uitați de varietățile de calciu. E verificat! Chiar dacă aveți o dinți foarte sensibili, utilizînd lutul o lună veți putea bea fără probleme și oțet ferbinte

2) La apariția vreunei probleme cu dinții, trebuie să aplicați lut pe gingii. Cel mai bine pe noapte. Înainte de culcare, presărați pe locul dureros o linguriță (în cazuri extreme – o lingură) de lut. Pînă dimineața îl veți înghiți. Timp de o săptămînă puteți ameliora orice complicație.

3) Bolotov recomandă să presărați sare în gură pentru asanarea florei și faunei de pe dinții noștri.

Am încercat – funcționează. De aceea, are sens de amestecat lutul cu sare, înainte de utilizare. Dar dacă dinții reacționează bolnăvicios la sare, atunci mai bine renunțați la ea pentru cîteva zile.

4) Neașteptat de benefică s-a dovedit apa „moartă” asupra dinților. Apa moarată, de regulă, dezinfectează totul. Și durerea de dinți se calmează foarte repede.

Așadar, lut¬+sare+apă moartă (electrolitică)

Aplicînd aceste sfaturi simple, veți soluționa singuri multe probleme de sănătate a dinților.