Păşuni poate fi folosit ca o busolă! Dovedeşte Google Earth.

/ Vizionări: 6116

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

vacile pe păşuni
Ca mai devreme a raportat o mulţime de site-uri de ştiri şi publicaţii ştiinţifice reputate, vacile la păscut tind să se alinieze sud-nord. Acest fenomen este găsit cercetător Sabine a fugit în jurul cu ajutorul Google Earth. Interesant, ciobanii din întreaga lume de mii de ani nu a observat nimic de genul asta, sau mai degrabă ignorate.

Vaci pe păşune

Oamenii de ştiinţă cred că animalele sens câmpurile magnetice ale Pământului şi situate în timpul liber, ca un compas ac, care este, cu capul spre nord. Să presupunem, pentru ceea ce au nevoie de ea, nimeni nu îndrăznea.

Un prieten de-al meu a sugerat încă aventurat. "Poate că acest fapt se datorează creşterii de iarba, care hrănite vaci. De exemplu, iarba este uşor înclinat spre nord-sud, iar din partea opusă vaci doar convenabil să se rupă. "

Ca şi cum nu au existat observatie interesanta si nu se aplică numai pentru vaci, dar de asemenea, la multe alte animale, de la căprioare la lilieci. Pentru a spune adevărul, ci ca oamenii au un "favorit" zone, să zicem, de a dormi.

http://greenword.ru/