Patriarhul impotriva homosexualilor.

/ Vizionări: 3802

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Patriarhul Moscovei şi al Rusiei Alexei al II Toate spus, vorbind în faţa Consiliului Europei, care ameninţă civilizaţia diferenţa între moralei creştine şi a drepturilor omului avocat care este folosită pentru a justifica declinul moral.

Homosexualitatea - este ceva de genul cleptomanie, el este o boală, a declarat şeful Bisericii Ortodoxe Ruse.

"Acest fapt poate fi văzut într-o nouă generaţie de drepturi care contrazic
moralitate, precum şi pentru a justifica un comportament imoral a drepturilor omului ", - a spus el la o sesiune a Adunării Parlamentare de la Strasbourg.

La inceputul acestui an, Alexei al II-a vorbit împotriva drepturilor parada homosexualilor din Moscova. El a spus că ar trebui să fie lupta împotriva păcatului, nu împotriva păcătoşi, dar a spus că neglijarea morale invataturile biblice ameninţate permanente Europa în lume.

În acelaşi timp, Patriarhul a subliniat faptul că statul nu ar trebui să intervină în viaţa privată o altă persoană. "Pentru a fi moral sau imoral - este, în cele din urmă - de alegere personală liber" - a spus el.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137