Pavilion futuristic în pădure

/ Vizionări: 1392
Tag-uri: , ,

Un pavilion neobișnuit a fost creat de designerul Gilles Miller în parcul Winterford, comitatul Surrey, Marea Britanie. Instalația este amplasată nu departe de ruta turistică cu vederi pitorești și a fost concepută ca un loc de odihnă după o plimbare lungă pe jos.

Un pavilion neobișnuit a fost creat de designerul Gilles Miller în parcul Winterford, comitatul Surrey, Marea Britanie. Instalația este amplasată nu departe de ruta turistică cu vederi pitorești și a fost concepută ca un loc de odihnă după o plimbare lungă pe jos.

Drept bază a instalației eliptice servește o ramă din oțel, pe care au fost fixate o mulțime de plăcuțe din lemn sub un unghi.

Terenul luminos și drept în vîrful dealului parcă a fost gîndită inițial pentru construcția acestui pavilion. Forma netedă a pavilionului și finisajul sînt în stil natural. Potrivit autorului, el a fost inspirat de natura parcului Winterford.

Scalele sînt amplasate în așa fel, încît partea din spate și cea de sus a pavilionului protejează vizitatorii, în timp ce scalele din față și unghiul de fixare al lor permite savurarea panoramei minunate ce se deschide.

Conform conceptului autorului, scalele confecționate din lemn de cedru trebuie să se învechească în mod natural, ceea ce le conferă un aspect natural.

 

Sursa: green-city.su


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137