Păziți-vă de aceste vaccinuri, ca de foc ! - avertizează presa străină

/ Vizionări: 822
Tag-uri:

Берегитесь этих прививок, как огня! - предупреждают зарубежные СМИ

Site-ul Noi.md a scris de multe ori despre faptul, că trebuie să fim foarte prudenți în campaniile de vaccinare a copiilor. Printre altele, era vorba despre campania de vaccinare a fetițelor de nouă - zece ani cu vaccinul quadrivalent Gardasil (contra tipurilor 6, 11, 16 și 18 al virusului papilom) în cadrul programului GAVI pentru anii 2017-2018.

Noi.md a prevenit despre numeroasele efecte secundare ale acestui vaccin. Acum despre posibilele efecte nocive provocate de Gardasil scrie presa ucraineană și cea rusească. «În Rusia este în toi vaccinarea "voluntar"- obligatorie a fetelor și femeilor cu vaccinuri contra cancerului de col uterin . De anul viitor, vaccinarea masivă de virusul papilom poate începe și în Ucraina», - se arată alarmată mass-media din țările vecine. Nici un folos Denumirea vaccinurilor - Gardasil (producător: Merck Sharp & Dohme, Olanda) și Cervarix (producător: GlaxoSmithKline Biologicals, Belgia). Ambele vaccinuri constau din particule asemănătoare virusului, mecanismul de acțiune este similar.

Citește mai mult: noi.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137