Pe 10 și 11 februarie salonul Jaguar-Land Rover s-a transformat într-un art-studio

/ Vizionări: 1078

Красивая Арт-студия в салоне Jaguar-Land Rover

Spaţioase, comode şi pline de culoare – aşa sînt noile bijuterii pe patru roţi prezentate la sfîrşitul săptămînii trecute de studioul artistic Jaguar-Land Rover.

Zilele uşilor deschise au fost un prilej bun pentru împătimiţii de maşini pentru a se familiariza cu unul dintre cele trei automobile mult rîvnite. În cadrul evenimentului au fost prezentate trei capodopere britanice noi: Jaguar E-Pace, Range Rover Sport și Range Rover.

Un nou centru auto Jaguar Land Rover s-a deschis la Chișinău (VIDEO) ©
Un nou centru auto Jaguar Land Rover s-a deschis la Chișinău (VIDEO) ©

Orice vizitator al studioului artistic a avut posibilitatea nu doar să aprecieze modelele prezentate, ci să se delecteze cu deserturile îndrăgite și chiar să se scufunde într-o lume a culorilor minunate, participînd la atelierele de creaţie.

„Jaguar și Land Rover sînt două branduri cu o istorie bogată și plină de culoare, iar modelele noi pe care le prezentăm astăzi sînt la fel de colorate, în adevăratul sens al cuvîntului. Acestea sînt de culoare roșie, neagră și albă. Noi optat pentru culorile care se potrivesc reciproc și am elaborat o idee creativă, pe care am numit-o „ Feel the color” (Simte culoarea). Tuturor vizitatorilor le-am oferit posibilitatea de a se scufunda în lumea culorilor, și această pasiune ține nu doar de automobile. Se știe că din copilărie ne place să desenăm, iar în fiecare dintre noi trăiește un pictor. Tocmai din acest motiv noi am transformat salonul nostru auto Jaguar-Land Rover într-un atelier de creație, iar fiecare vizitator are posibilitatea nu doar să se bucure de culorile aprinse și designul britanic al acestor automobile, dar să ia parte și la aceste master-classuri de desen abstract, la fel, cu utilizarea celor trei culori – alb, roșu și negru”, a spus directorul salonului auto „Jaguar” şi al companiei „ArtMarket” din cadrul holdingului DAAC Hermes Andrei Elistratov.

Continuare +foto +video: noi.md