Pe de fezabilitate a instalaţiilor de energie alternativă

/ Vizionări: 10540

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Acest articol este destinat pentru o gamă largă de cititori interesaţi în probleme de ecologie şi conservare. Articolul prezintă o metodă simplificată de calcul, permiţând utilizatorului să evalueze fezabilitatea economică a plantelor AE pe teritoriul său. Toate plantele sunt descrise în acest articol - care acţionează.
Nu sunt "goale" de idei, nu există nici o iluzie în acest articol nu. Tot în această lucrare prezinta - totul e real şi toate naturale. Articol descrie o nouă abordare în mod fundamental la rezolvarea problemelor în ecologie şi conservare.

Scopul principal al acestui articol este de a atrage companiile de producţie pentru a stabili instalaţiile de producţie din AE în întreprinderile lor.

1. Este profitabil să se implice în producţia de energie electrică?

Cetăţeanul mediu din Rusia foloseşte pentru nevoile sale proprii pentru puterea centralizată în jurul 1000-1200 kWh de electricitate pe an. Acest aragaz electric, frigider, lumini si tot felul de diferite tipuri de bucăţele. Pe parcursul anului de plată a energiei electrice se va ridica la 50-60 $ la un cost de 5 centi pe 1 kilowatt / oră. Timp de 10 ani, plata de energie electrică va fi de 500 - 600 dolari 10 ani - o resursă de majoritatea unităţilor de AE. Cu alte cuvinte, până la instalarea de bariere în sine a fost capabil să recupereze, cel puţin, ar trebui să nu costa mai mult de 500 - 600 dolari şi 10 ani pentru a dezvolta 1000-1200 kW / h de energie electrică.
Pentru a evalua fezabilitatea utilizării acestora, ia în considerare unele dintre instalarea barierei.

1.1. generatoare eoliene (GL)
În cazul în care viteza medie a vântului de peste 6 m / s, SH individuale nu poate fi luată în considerare. În cazul în care viteza medie a vântului de 10 m / s cu energie electrică va costa 3 centi pe 1 kilowatt / oră, în timp ce viteza vântului de 5 m / s valoarea va creşte la 12 cenţi. Cu toate acestea, acest lucru este costul energiei electrice provenite direct de la generator. La fel, atâta timp cât această energie provine din generator la consumator, este redus semnificativ. Eficienţa o masina capacitate acumulator nou 55A/chas aproximativ 68%, iar până la sfârşitul perioadei de garanţie, eficienţa sa va avea mai puţin de 50%. Incarca în această Acumulatorul poate fi undeva 0,6 kW / ora de electricitate, si poate dura nu mai mult de 0,4 kW / oră. Dacă este prea descărcat, ar putea fi eliminate imediat. Deci, bateria va trebui să adăugaţi controlul automat al taxei de descărcare şi de tensiune. Pentru a obţine un standard de tensiune de 220 V va avea nevoie mai mult şi invertor. Deci, mai puţin decente eoliene generator sau mai mult de 1 kW, va costa 2500 pina la 3,000 dolari SUA Consumatorii vor fi cu el nu au mai mult de 40% din energia electrică. Pe de instalare (fundaţii, cablu, poli) poate arunca cel puţin un alt 1,500 $ 2 baterii, control automat si invertorul este încă 700-800 de dolari sub baterie pentru a oferi un mediu cald, şi la fiecare doi ani care au nevoie pentru a schimba la noi. Teren costa bani, de asemenea, aproximativ jumătate tese va avea fundatia si stretching. În cazul în care importul de plante vânt, toate aceste costuri vor avea nevoie budetuvelichit jumătate de transport maritim, luând în considerare şi vamale.

1.2. Celulele solare (SC)

Tabelul prezinta medii lunare ale fluxului de zile de energie solară totală la 1m. pătrat. Pamantului suprafaţă la latitudini diferite. La latitudinea de la Moscova în timpul unei zile insorite luminoase vine în jur de 3 kWh de energie solara pe metru pătrat. În anul nu avem mai mult de 80 de zile insorite. Deci, un an vom fi în stare să mă cam 240 de kilowatti ora de energie solara. Dacă vom transforma aceasta energie in electricitate prin intermediul Sat, şi luând în considerare eficienţa globală de mai puţin de 10%, noi lucrăm în cursul anului aproximativ 24 de kilowati ora de electricitate pe an şi câştige un 1,2 până la dolar.

Latitude, DEG 0 10 20 30 40 1950 60 70 80 90 kWh / m 2 5.9 5.8 5.4 4.9 3.9 3.3 2.6 1.9 1.4 1.3


Room Sambata 1 kW este de aproximativ 5-6 mii de dolari pentru acumulator, invertor şi tot restul, la fel ca pentru SH, şi cu acelaşi cost. Cu toate acestea, o astfel de putere nu este suficient Mie chiar să fiarbă ceainic. Costul suplimentar este Sambata curăţarea periodică de praf şi murdărie. Pe parcursul anului, Sambata pierde până la 1,5% din capacitate din cauza îmbătrânirii originale de siliciu. În cazul în care fabricarea căsătorie Sambata a fost permis, acesta poate apărea luni sau chiar ani.

Deci, nu merită urmarind cele mai ieftine Sambata, deoarece acestea sunt rezultatul poate fi foarte costisitoare. În general, în conformitate cu aceste date pot fi calculate şi mai aprofundat costurile suportate de utilizare a Consiliului de Securitate, precum şi costul energiei electrice.

Pentru comparaţie, generatoare diesel electrice pentru a produce 1 kilowatt / ora de energie electrică va necesita 0.2 - 0.3 litri de motorină. Cu costuri de combustibil de 0,6 dolari / suma costurilor de litru de combustibil la aproximativ 0.15 dolari SUA / kWh. Cumpara un generator poate fi de 500-600 de dolari Dimensiuni unui astfel de generator de un calculator desktop câteva mai multe.

1.3. Apa de putere

costurilor unitare pentru construirea de SHP variază de 800 la 1500 de dolari pe 1 kW de putere. Pentru Nurek această cifră a fost de numai 300 dolari răzbunare SHP este de 3-5 ani. costul aproximativ al unităţilor generatoare cu turbine Francis este de $ 276-296 pe 1 kW - cu axiale şi roată Pelton 296-336 $ pe 1 kW. De exemplu, unei hidrocentrale tipic cu turbină elice la o înălţime de 10-18 m. presiune de apă şi debit de 0.82 - 2 m3s poate produce până la 250 kW de energie si va costa aproximativ 75 de mii de dolari

Pentru centralele electrice mici pentru a face costurile de energie electrică, 4 cenţi pe 1 kilowatt / oră, problema este destul de reală. Doar aici pentru a gasi "corecta" raul nu este atât de uşor. Putere de ieşire este de aproximativ 20% a fluxului de putere de apă. Deci, oricine poate evalua raul lor.

1.4. Generatoare de marina

Energia valurilor mării, această resursă uriaşă de energie liberă. Acest lucru poate fi văzut, dacă vom folosi datele de referinţă. Capacitate de 1 m faţă de un val mare, în Oceanul Pacific, la o medie de înălţime a valurilor de 1,25 m, ajungând până la 75 kW / m Când se apropie de banca si reduce profunzimea scade energia valurilor.

Adâncime, m 44 20 - 25 15 Distanta de la ţărm, 20 6 4 valuri de alimentare, kW / m 48 32 17


În cazul în care pur şi simplu, care plutesc în apropiere de ţărm din lemn 1 m primeşte până la 10 kW de energie a valurilor mării. Pentru comparaţie, pentru a obţine aceeaşi putere de SH, la o viteză a vântului de 6 m / s va avea nevoie roţii eoliene cu diametrul de 10 m. Diferenta dintre o bucata de lemn, şi a roţii eoliene suficient de mare nu doar în dimensiune, dar, de asemenea, în valoare. Desigur, pentru fiecare utilizator în parte pentru a instala un generator pentru marina, aceasta este o sarcină destul de complicată. Cu toate acestea, pentru un oraş mic, agricultura, sau de recreere, această sarcină este destul de realizabile. Cu un metru de linia tarmului o kilowaţi câteva de energie electrică, poate fi destul de elaborat. Cele mai scumpe generatoare de valurile marii, acest lucrări de fundaţie. Dacă generatoare sunt instalate într-o stâncă de coastă (fig. 2) sau instalaţii pe uscat (doc, falezei), atunci nici o fundatie nu a avut nevoie şi costurile sunt reduse dramatic. În acelaşi timp, pentru a primi energie electrică la 4-5 centi pe 1 kilowatt / oră este chiar posibil. Ar trebui să se observe faptul că piaţa pentru generatoare marine, practic goale şi predstavlyaet cel mai larg domeniu de aplicare pentru dezvoltarea acestuia. Oceanul de energie nu se limitează la energia valurilor, oceanul are mai multa energie şi a fluxurilor de Ebbs, fluxurile de energie, şi unele alte tipuri de energie. Cu toate acestea, aceste plante nu sunt individuale, şi, în acest articol nu sunt luate în considerare.

1.5. Bioenergie

Bioreactoare (BR) pentru producţia de biogaz deja funcţionat bine în multe ţări diferite. În China singur, numărul acestora a fost deja depăşit 10 milioane de euro şi continuă să crească. Calculeze productivitatea şi eficienţa economică a BR este destul de dificil, dar, în general, nu este necesar. Este mult mai uşor să găseşti un recipient mic si uita-te la practică, ce se întâmplă. Reţete de gătit o mulţime de biomasă, şi fiecare agricultor va putea vedea ceea ce el primeste de la acele deşeuri care le-a şi că climatice, în cazul în care se află. Găsiţi desene şi descrierea BR, este destul de simplu. Puteţi adăuga doar că m 1 cub. ardere de biogaz alocă aproximativ 9 kWh de energie termica. Această energie poate încălzi camera de 80 metri patrati. timp de 1 oră sau dezvoltarea 1,2-1,5 kW de energie electrică de către un generator de gaz.

direcţii de cercetare în domeniul de bioenergie pot fi vaste. Reacţiile întâi de toate, de prelucrare a deşeurilor agricole prin piroliza şi catalitică.

Apariţia unor noi materiale şi catalizatori deschide noi direcţii de muncă în această direcţie. reacţii catalitice şi piroliză, nu pot obţine numai de energie din deşeuri de produse agricole, dar, de asemenea, să producă cu îngrăşăminte organice. Este puţin probabil, cu toate acestea, există un agricultor care are capacitatea de a se angaja în această activitate.

1.6. scurt rezumat al prima parte

Deci, răspunzând la întrebarea: "Este profitabil să se implice în producţia de energie electrică" Rezumaţi unele rezultate?.

1. turbine eoliene individuale şi panouri solare, în majoritatea cazurilor, pierderi şi de producerea de energie electrică de peste 0,1 kW neprofitabile.

2. generatoare eoliană şi solară mai puţin de 0,1 kW, pot fi foarte aplicate cu succes, de exemplu, pentru repetitor celulare (30 W) sau un felinar (90 W). Pentru consumatorii individuali, ferite de surse de alimentare centralizat, sursele de energie de mai puţin de 0,1 kW, pot fi, de asemenea, foarte benefic, de exemplu, pentru dispozitivele de mică putere (TV, calculator, telefon, radio, etc.)

3. Hidrogeneratoarelor şi generatoare de val mare, permite de a produce cele mai ieftine de energie electrică.

4. Eficacitatea folosirea biogazului pentru producerea de electricitate depinde de mai mulţi parametri, şi fiecare pentru el însuşi, aceasta este propriu.

2. Non-electrice de instalare a barierei

instalare non-electrice a barierei poate converti surse de AE în energia mecanică, energie termică sau energie rece. În plus faţă de producţia de energie, plantele ne-electrice permit să producă produs specific. Luaţi în considerare, ca un exemplu, unele de instalare non-electrice a barierei.

2.1. Colectoare solare (SC)

Marea Britanie este, probabil, cele mai frecvente de instalare a barierei. Ele sunt folosite în mai multe ţări diferite şi dacă utilizarea lor nu poate chiar o îndoială. Pentru a obţine o valoare a energiei solare în MJ la datele valoarea din primul tabel, înmulţită cu articolul 3.6. Eficienţa de temperatura de operare plat SK 30-50% până la 100 de grade, şi. Eficienţa vid SK 40-60% si temperatura de operare la 300 de grade. De înaltă calitate, SC apartament are un absorbant de cupru difuzie-sudate cu un strat selectiv. Sticla trebuie să fie reduse în fier şi foarte de dorit ca aceasta a avut un strat de dioxid de indiu.

Costul din zona IC de 2 metri patrati. de producţie turc este un punct de repernal de stat cu 220 dolari boilerul turc 75 de litri de apă (SC + cazan) costa aproximativ 550 dolar chinez ori şi jumătate în care preţul este mai ieftin, european - de trei ori mai scumpe.

De proiectare a sistemului de încălzire plat în Regatul Unit şi, în general destul de primitive, astfel încât nu există nici un punct fugarind un produse, în special scumpe. Aproximativ 20 de ani, a lucrat şi de această dată el a plătit pentru el însuşi de mai multe ori.

SC vid de 2-3 ori mai scump decât plat Marea Britanie, dar au fost mai eficiente, în special în ierni reci si soare stralucitor (Mongolia, Kazahstan). In timpul iernii, SK vid pot încălzi apa la 40 de grade.

2.2. Pompele de căldură (TN)

Pompele de căldură utilizează căldura de pe Pamant pentru sisteme de încălzire. De fezabilitate al TN, este foarte îndoielnică. Calculaţi-l, de asemenea, aproape imposibil. Ce fel de sol, ceea ce este conductivitatea termică, care, la o adâncime de temperatură? În orice caz, vom cere ca documentul producător pe teste la scară mare a TN calcul şi de recuperare a costurilor. Evaporator SA ar trebui să fie îngropat la o adâncime de 10-12 de metri sub TN pentru a oferi o cameră caldă uscată. Acest lucru este de bani şi bani considerabile. Cel mai probabil, să se găsească producătorul care pot oferi un calcul completă a TN, este puţin probabil, da, într-adevăr, el nu avea nevoie. Până în prezent, dezvoltarea unor tehnologii mai eficiente de utilizare a energiei termice cu potenţial scăzut, să sperăm că tehnologiile în viitorul apropiat va fi în stare să mă în curs de desfăşurare, şi apoi atunci tu poţi a considera TN ca un set de fier vechi.

* Consumatorii instalaţii AE ar trebui sa amintesc întotdeauna că escrocherie a fost mult timp cu fermitate depusă în înaltă tehnologie, precum şi probabilitatea de a rula în şarlatani suficient de mare. Vortex de căldură sau de combustibil din seminţe de rapiţă, este doar un mic exemplu de astfel de şicană. Prin urmare, atunci când se face oferte importante pentru a încerca să aducă la cazul de specialişti calificaţi.

De multe ori, producătorul este umflarea în mod artificial de mai multe ori costul produselor lor, astfel încât în cazul în care tranzacţia, în plus faţă de protocolul de testare ar trebui să fie solicitate de el, şi declaraţia de principalele componente şi unităţile incluse în costul de instalare, împreună cu preţurile lor. De obicei, o supraestimare artificială a valorii stabilite în acelaşi timp, atrage imediat ochi.

2.3. Instalaţii pentru producerea de apă potabilă pe AE

Mai mult de 1 miliard de oameni de pe planeta noastră suferă de o penurie de apă potabilă, sau din cauza calităţii sale sărace. Cererea de apă potabilă curată este în creştere în fiecare an şi problema lipsei de apă dulce, o problemă foarte urgentă pentru multe ţări. Plante de apă dulce poate înviora sau a apei contaminate sau sa-l din aer. Plantele pot opera în unul din tipurile de AE AE sau pe mai multe specii în acelaşi timp.

Cea mai simplă distilator solar (SUA), performanţele 1-1,5 l / zi costă aproximativ 25 dolari solare alambicuri de performanţă 5-6 l / zi, cu o producţie de masă va costa circa 50-60 de dolari pentru o dimensiune de plante de desalinizare o masuta de cafea pic mai mult şi cântăreşte aproximativ 12-15 kg. În timpul unei catastrofe, mult mai ieftin de a livra distilare zona de dezastru, mai degrabă decât să-un plan de apă proaspătă, dar cu astfel de propuneri avem unde sa recurs. Resursa de desalinizare solare este de cel puţin 20 de ani. Pe parcursul primului an el a plătit deja pentru sine, şi în următorii 19 ani va produce apă proaspătă pentru drum liber. Această apă proaspătă este curăţată până la 99,5% şi, de asemenea, complet dezinfectate.

În ţările în care mult nisip şi o mulţime de soare, sticle de cost-un litru de apă dulce ajunge la 1 dolar nu poate fi o sticla de schimb de apă potabilă din aceeasi sticla de benzină. Apă de energie solară distilator poate fi produs din apa de mare de la un metru pătrat E = Q · 0593 - de litri de apă dulceE o zi când a energiei solare - kWh ch/m2 · zi. La latitudini mai mic de 45 de grade. Energia solară este de până la 6,5 kW / oră pe metru pătrat, şi, prin urmare, cu un metru patrat poate ajunge aproape 4 litri de apa pe zi. Se calculează profitul din introducerea desalinizare a putea anyone. Figurat vorbind, 4 sticle de apa plata lunara de energie electrică în Rusia centrală. Dar lucrarea de zona distilator 10 metri patrati. în timpul zilei, it a costa la fel ca şi umplerea completă masina ta. Normal "?

Instalaţii pentru producerea de apă potabilă din aer, de asemenea, pot lucra pe unul dintre tipurile de AE AE sau pe mai multe specii în acelaşi timp. Proiectarea acestor instalaţii pot utiliza dezumidificatoare gata făcute industriale, sau a face propriile cuşti, folosind principiul dehumidified într-un câmp electric.

2.4. Climatizatoare si frigidere pentru AE

Climatizatoare si frigidere pentru a energiei solare au fost cunoscute de foarte davno.V cea mai mare parte acestea sunt de lucru pe unităţi de absorbţie bromura de litiu. Datele de piaţă instalaţiile practic goale. Deci, înfiinţarea de producţie a unităţilor de refrigerare pe AE, este zona extrem de promiţătoare. În ţările de sud a problemelor energetice ale Soarelui pentru a doua zi la ore de kilowaţi 6 din energie pe o metri pătraţi. Pentru comparaţie, frigider casă tipică consumă aproximativ 1 kilowatt / oră de electricitate pe zi, si o camera standard pe noapte conditionat consumă aproximativ 8 kilowatt / oră. Dacă vom conta, apoi aplicarea de refrigerare în AE, va economisi o cantitate enormă de energie electrică şi combustibil. Instalare existentă de barieră trebuie să fie foarte serios de a actualiza şi modifica. În plus, ar trebui să creeze noi unităţi de compresie de refrigerare de lucru la suma de AE, care este mult mai eficient de absorbţie. În general, dezvoltarea de AE si companii de productie, de lucru în această direcţie - "nici un scop".

2.5. Instalaţii de aerisire si de apa curata pentru AE

Rezervoare se pot curata, folosind propria lor energie şi sursele de AE. Instalaţii de aerisire si de apa curata pentru AE, poate lucra in jurul ceasului fără implicarea omului. construcţii tipice unor astfel de instalaţii sunt bine cunoscute, astfel încât sarcina de a dezvoltatorul AE este că datele sunt transferate la locul de muncă din diverse surse de AE. Aceste setări dau un efect foarte bun economică a utilizării lor în domeniul pescuitului.

2.6 Hybrid instalare a barierei

Montare de barieră, care folosesc mai mult de o formă de energie, numit hibrid.

Luaţi în considerare exemplul unei instalaţii hibride de bariera este instalat pe o platformă plutitoare marin (fig. 1). Această plantă utilizează energia soarelui, vântului, al valurilor mării şi umfla mare. Toate aceste forme de energie sunt rezumate într-o instalaţie unică şi trimis la o sarcină comună. Consumul total de energie poate fi energia de aer comprimat, presiunea de apă, electricitate şi alte forme de energie. Instalarea este funcţional în prezenţa a cel puţin una din sursele de AE.

Face o astfel de configurare ar trebui să fie o terminat şi testat de unităţi de EA, care va permite ei de a face cunoscut la locul de muncă, cu toate acestea. Cu toate acestea, pentru un prototip, pot fi folosite şi unităţile învechite de AE, care este mult mai ieftin. În scopul de a "estimare", ceea ce ar costului de fabricatie a platformei offshore, trebuie să adăugaţi costul materialelor şi a unităţilor componente şi suma primită înmulţită cu 4. Această formulă este, de asemenea potrivit pentru alte plante, care sunt asamblate din unitati gata făcute, şi unde nu există maşini-unelte şi piese de prelucrare.

Alternative de energie

Fig. 1 Alternative de energie

Fig. 2


Aceasta statie hibrid este multifuncţional. Ea MaugerNu a produce apă potabilă, electricitate, hidrogen, etc Pe baza acestei instalaţii se poate face frigidere, plante de fabricaţie, clădiri de apartamente, laboratoare, un restaurant plutitor, instalaţiilor de tratare, şi mai mult. Cu toate acestea, unităţile de colectare a platformă flotantă nu este necesar, acestea pot fi stabilite şi pe insule şi pe stânci de coastă (fig. 2). Astfel, se poate face destul de insule nelocuite locuibile.

Dacă unităţile de AE care fac parte din acest setup au fost utilizate în mod individual şi fiecare dintre ele ar folosi un singur tip de AE, apoi am cel mai probabil va primi o opţiune notoriu neprofitabile. Dar când le combina într-un sistem şi întregul sistem funcţionează pe producerea unui anumit produs, în această versiune, iar majoritatea unităţilor nerentabile deveni rentabilă. Acesta este principalul avantaj al sistemelor hibride AE. Energiile foarte mult - a instala unul. Ieftine şi de încredere!

2.7. motoare solare (SD)

LED-uri conversia energiei solare în energie mecanică. Cele mai cunoscute sunt polimeri DM DM, cu o elasticitate variabilă, Nitinol DM (metal-memorie), cu abur DM, DM Stirling şi absorbţia de tip CD-uri.

Liderul clare cu privire la eficienţa, au devenit solare Stirling, care poate converti 30% din energia solară în energie electrică. Cu toate acestea, pentru un utilizator individual aceste setări sunt prea scumpe, prea voluminoase. Toate celelalte LED-uri pentru a genera electricitate doar nerentabile, dar ele pot fi foarte benefice şi profitabile chiar şi în alte domenii.

Pompe solare nu, în nici energie electrică nu este necesar, acestea pot iriga gradina ta şi să umple turnul de apă. Pentru pompe solare, din punctul de vedere al economiei, cea mai mare, de preferinţă, prin utilizarea aburului sau de absorbţie cu DM.

LED-uri sunt împărţite în motoarele de LED-uri funcţionarea continuă şi intermitentă. operaţiune CD-lot, se poate acumula energie solară sub formă de gaze lichefiate comprimat, pe bază de hidrogen, şi unele alte tipuri de energie. În mod evident, de adăpare gradina din jurul ceasului complet inutile. Deci, puteţi folosi CD-lot de operaţie, care este mult mai uşor şi mai ieftin decât SD de funcţionare continuă. Umple masina cu hidrogen sau cu aer comprimat, de asemenea, trebuie periodic. În consecinţă, benzinării pe AE, de asemenea, o mai bună DM pentru a produce o acţiune periodice.
Eficienţa motorului termic, în conformitate cu teorema de Carnot, a determinat o diferenţă de temperatură de încălzire şi frigider. Mai mare diferenţă, mai mare eficienta, prin urmare, utilizat, de preferinţă în construcţia de LED-uri, reflectoare solare. Sistem de urmărire a soarelui, poate fi, de asemenea, construite pe CD.

Interesant, placa de cupru înnegrit incalzeste pe luna la 350-380 de grade. Dacă placa aproape de Soare, temperatura la umbră scade la minus 140 la 160 de grade.

Deci, crearea de non-electrice "etern" motor Lunar, în prezenţa tehnologiei moderne si materiale este un lucru foarte real. În perpetuum mobile pot produce şi "etern" rover lunar, şi locuinţe, şi staţie de cercetare. Desigur, că nu există nicio electrice pe Luna mai mult de 2-3 ani, nu este "stretch", precum şi în consiliul de non-electrice pentru a rupe în jos chiar nimic. La soare încălzite, răcite în umbră de faptul că toate lucrările sale.

2.8. Există încă o mulţime de non-electrice instalaţii utile AE

zone de recreere, locuri de joaca, distractie, au fost întotdeauna profitabilă şi utilă. În AE poti face o multime de atractii interesante. Ca un exemplu, în Figura 3 prezinta un exemplu de "eterne" tip "carusel", care lucrează în domeniul energiei eoliene. Ca roata rotorului eolian este folosit Daria, care prin intermediul uneltelor de tip "carusel" a scădea, se roteşte în sine. Energia de tip carusel pot fi completate şi panouri solare. Acesta nu va fi foarte costisitoare, deoarece puternicwaţi st sensuri giratorii mici în jurul 250 - 300 (putere Swing similare aproximativ aceeaşi).

bucătărie Sunny este, de asemenea, destul de promiţătoare direcţie. reflector solar cu un diametru de 1,5 m, permite fierbătorului să fiarbă litru pentru 8 minute. Costul unei astfel de reflector aproximativ 20-25 de dolari, iar apa fiarta, aceasta este cea mai buna rezistenta la epidemii şi boli intestinale. sănătatea noastră este, de asemenea, un profit.

În general, producţia ar putea oferi o varietate mult mai mult de produse de la brichete până AE solare pe bază de hidrogen benzinarii si masina pe AE, precum şi o maşină de spălat la vorbe de clacă pe energie solara.

De obicei, în procesul de fabricaţie singură instalare a barierei, lumina "albe" şi există mai multe modele noi. Credeam că generează noi produse şi noi produse generează idei noi. Pentru cei care nu au probleme de gânduri nu ar fi mai bine dacă AE nu face.

Fig. 3 Alternative de energie

Fig. 4 Alternative de energie

Fig. 5 Alternative de energie

Fig. 6 Alternative de energie

Fig. 7


2.8. Scurt din partea a doua

Natura foloseşte sursele de AE nu este conceput pentru a produce electricitate şi pentru producţia de apă potabilă, producţia de alimente şi pentru a susţine viaţa noastră în general. Asta e suntem trebuia să fac! Şi dacă facem acest lucru, foarte curând seama că puterea de una, la care am căutat atât de mult, de la însuşi faptul că în majoritatea cazurilor, nu ne pasă. roţi de apa si de vant a fost de operare pentru mai multe secole. Dacă experienţa de strămoşii noştri se adaugă tehnologia noastra moderna, AE va primi un vant "al doilea".

Rezumatul de instalaţii neelectrice AE arată că unităţile AE staţionare care au fost neprofitabile pentru a produce electricitate, poate fi foarte profitabile, chiar într-o altă aplicaţie. Dacă, de exemplu, turbine eoliene (SH) şi celule solare (SC) pentru producţia de energie electrică au fost neprofitabile, atunci producţia de apă proaspătă, ele pot fi chiar foarte profitabile. Un lucru, atunci când profiturile lor sunt calculate în kilowaţi-oră de cost, şi alta în cazul în care profitul este calculat valoarea de apă proaspătă.

Deci, dacă omul până existente SH, SC, şi unităţi de desalinizare, atunci aceste setări sunt deja obtinerea profitabile. Faptul că ele sunt producătoare de la noi pierderi de energie electrică, dar acum vor produce apa profitabile. Se subînţelege că piaţa pentru aceste SH şi SB, s-au extins considerabil. Şi dacă acelaşi SH, SC, şi omul de unităţi mai mult pentru a obţine apă proaspătă din aer, atunci instalarea va fi obţinută este universal. Într-o astfel de instalare va fi o cerere suplimentară în acele regiuni în care nu există apă de mare, dar există un aer umed. Deci, dacă un producător, în loc de "fidea agăţat pe urechile mele" Cumparatorii se vor gândi despre dezvoltarea lor, şi în loc de publicitate va fi cheltuirea unor fonduri pentru îmbunătăţirea instalaţiilor lor, aceasta este bine în stare să rezolve astfel de probleme.

Ei bine, în acest caz, avem apă proaspătă, asa ca de ce ar trebui să avem acum, nu a construi o cu efect de seră şi în apa de mare. Legume, de fapt, mult mai scumpe decât apa. Prin urmare, profitul SH, SC, şi va continua să crească, pentru că facilităţile de profit vor fi deja stabilite prin valoarea legume mai scumpe.

O epopee de legume în mod natural nu se termină. SH, SC, şi pot participa la producţia de lapte, carne şi peşte nu au o mulţime de lucruri foarte utile. Totul, şi nu spun.

distilator apa, aceasta este doar un exemplu foarte mică din posibilitateaspini, care, în fapt, au instalarea barierei. Noi încă nu au atins pe activitatea AE plante în combinaţie cu alte tehnologii energetice de economisire, iar acest lucru prea mult şi nu doar pentru producţia, cât şi ştiinţă.
condiţiile neprofitabile climatice cu surse de calitate inferioară de AE (Râul mai puţin de 1 m / s, vântul mai mică de 6 m / s, Soarele mai puţin de 0,3 kW / mp., etc) pot genera, de asemenea, mari beneficii şi a face un profit bun. Pentru a atinge aceste obiective ar trebui să fie, mai presus de toate, să renunţe la stereotipul cu siguranţă că toate trebuie să fie transformat în energie electrică şi de a folosi următoarele reguli:

1. instalarea individuală a barierei, care lucrează la producţia de energie electrică, în majoritatea cazurilor este nerentabile, astfel încât AE nu trebuie să fie îndreptate pentru a produce energie electrică şi pentru a reduce consumul acesteia.

2. Instalarea barierei ar trebui să funcţioneze pe producerea unui anumit produs: caldura, frig, apă proaspătă, pe bază de hidrogen, produse alimentare şi. etc

3. Plantele au nevoie pentru a încerca să facă adunări standard şi părţi de maşini producţie, care vor să le permită să facă cele mai accesibile şi de accesibile pentru cele mai largi segmente ale populaţiei.

4. Sunt cele mai promiţătoare plante hibride, în care diferite surse de AE prima însumate şi apoi sa îndreptat spre o sarcină comună.

3. Este profitabil să se angajeze în instalaţiile de producţie din AE?

Vorbind de pe planetă, atunci orice persoană normală vrea să respire aer curat şi bucuraţi-vă de energie liberă. Desigur, instalarea barierei necesare pentru toată lumea, şi, bineînţeles, de care au nevoie pentru a produce. Dacă nu vorbesc despre întreaga planetă, ci despre o anumită ţară, imaginea este destul de ambiguă. Luaţi în considerare această imagine de un exemplu specific.

Metro Moscova este un rezervor imens de excesul de căldură. aerul cald din metrou, împreună cu fenoli, viruşi şi alte imoralitate este constant eliberat în atmosferă.

Deseori, la doi paşi de acest loc, există o sală cazan, care, pentru activitatea sa ia aer curat, din aer. In timpul iernii temperatura din subteran este de 35-40 de grade mai mare decât temperatura a aerului atmosferic. Dacă a construi o bucată de ţeavă şi a trimite aer cald de la metrou pentru a lucra în sala cu cazane, apoi obţine o economie foarte mare de combustibil. Diferenţa de temperatură este cunoscut, de căldură şi debitul de aer sunt de asemenea cunoscute, pentru a calcula economiile, are o mică problemă pentru student. Acum, dacă aceste economii se traducă în mai mulţi bani, atunci rezultatul va fi chiar foarte impresionant. Mai mult, după aerul trece prin cuptor cazan staţie, nu viruşi şi alte noroi în ea nu va. Şi este sanatatea noastra, acum este de asemenea foarte scump.

Deci, dacă profitabile rula acest bucată de ţeavă? În ceea ce priveşte eficienţa energetică, economie şi sănătatea noastră, este cu siguranţă benefică, dar în realitate este nici un folos pentru oricine. În Rusia nu există legi sau prin mecanisme care să promoveze mediului şi conservarea energiei. Cu alte cuvinte, dacă aţi deschis bucată de ţeavă, apoi un ban de tine cu acest caz nu se obţine. Dacă ştiinţa noastră a fost capabil de a primi bani pentru munca lor reale, sau cel puţin se bucure de roadele muncii lor, ar putea fi şi este în sine o evoluţie. Deci, toate aceste conversaţii interminabile cu privire la lipsa de finanţare în domeniul ştiinţei şi lipsa de fonduri, este de obicei cacealma. In perioada sovietica, cel puţin pentru liberă şi ce puteţi face multe lucruri. Şi acum, pentru nimic nu se poate face gratuit. Aceasta este noastre de zi "economie"!

Exemplu de metrou, acest proiect auto-susţine, şi sunt multe astfel de proiecte.

Cu proiectul nostru, acum oferta de a participa la unele concurs prost. Dacă proiectul dumneavoastră autoportantă, atunci sunteţi pe orice concurenţă nu permite acest lucru. Dacă cineva din partea cititorilor Zahariaochet să vă asiguraţi că el nu poate face singur. Asiguraţi-vă, de asemenea, că nu avem nici una şi nu mai produce, poate oricine, pentru că se pot vizita unele expoziţie zi de AE. Nici o producţie rusă din AE nu este acolo. Gol!

Se subînţelege că, pentru proiectele lor, un dezvoltator de AE ar trebui să caute parteneri in strainatate, pe baza a două reguli: "Ştiinţa nu se dezvoltă în cazul în care nu există bani, şi acolo nu există domeniu de aplicare pentru aceasta", "producţia Iniţierea! Nu trebuie ori de câte ori există finanţare, precum şi în cazul în care există condiţii pentru asta! ".

Cea mai mare rata de dezvoltare a ştiinţei şi de producţie, în prezent există ţări din Asia şi America Latină că cei bogaţi nu a făcut escală. În cazul în care aceste ţări au împrumutat sistemul corupt europeni de planuri de afaceri, concursuri, şi Grant, este puţin probabil că se vor putea dezvolta, la toate. Costul scris un singur plan de afaceri în Europa este de 250-300 de mii de dolari, ceea ce este echivalent cu crearea unui Asia de 10-15 fundamental noi unităţi AE sau punerea la 5-6 mii de desalinizare solare. Deci, cele mai favorabile condiţii şi oportunităţi pentru organizarea de unităţi de producţie de EA pentru a fi găsit în Asia sau America Latină.

Găseşte un partener în SUA sau în Europa este mult mai dificil. Le ofere acestora proiecte proprii, de asemenea, nu are sens, deoarece are in randul dezvoltatorilor sa este ciorovăială constantă a subvenţiilor, şi cineva de la ei nu au nevoie. Uneori, este adevărat că printre europenii există entuziaşti care sunt luate pentru punerea în aplicare a proiectelor care îndeplinesc promiţătoare emigranţii noştri care doresc să deschidă o afacere acolo. Deci, partenerii implicaţi, în general, pot fi găsite în Europa şi SUA.

În viitor, desigur, trebuie să se gândească la fuziunea mai multor companii de a aborda problemele legate de AE, deoarece este o cantitate foarte mare de muncă, care ar lua ani şi necesită implicarea de specialişti de profil diferit. O astfel de uniune ar reduce semnificativ costurile şi timpul pentru a construi noi centrale. Ar fi naiv să credem că ce orice companie va putea să păstreze dreptul exclusiv de a fabricarea echipamentelor acestora. O jumătate de an, un maxim de un an şi design-ul va apărea în altă parte. Singura consolare este că volumul de muncă în domeniul AE este practic inepuizabilă, nu trebuie doar să se mişte, să rămână "pe linia de plutire".

În contrast cu "pur" ştiinţa, dezvoltatorii de AE au un avantaj foarte mare. Reprezentant al "pur" ştiinţa, desfăşoară activităţi ştiinţifice, care trebuie doar sa companie sau lui "unchiul", şi dezvoltator de AE, fabrică produse care necesită milioane de oameni. Instalarea barierei, aceasta nu este doar liber de energie şi mediului, este de asemenea, o mulţime de locuri de muncă noi, astfel încât dezvoltatorul AE can be utilizate în any country normal. În cazul în care un reprezentant al "pur" ştiinţa, singura cale este de a emigrării din Rusia, dezvoltatorul AE este capabil să coopereze cu mai multe companii din diferite ţări, precum şi vinde produsele fără a trece prin tot felul de obstacole birocratice.

Termeni si conditii, pentru a începe lucrul la producţia de plante experimentale AE, mai mult decât modeste. De la unitatea de producţie pilot va avea nevoie undeva 50-60 mii de dolari, precum şi stabilirea de laborator 25-30 mii. Dacă aveţi o afacere gata este foarte posibil ca acesta nu are nevoie.
În cadrul forumurilor internaţionale privind mediul, participanţii la forum au timp să se plimbe şi să bea departe aproximativ 4 avansate de producţie şi 3 laboratoare. În plus, fiecare dintre vorbitori, întotdeauna se plânge de lipsa de fonduri. Şi acest lucru este foarte dificil să nu sunt de acord. Dacă aceste forumuri ar putea vorbi încă şi dezvoltatorii de AE, ei ar fi în măsură să spun prea multe lucruri interesante. Ele ar putea, pentrude exemplu, să-i spuneţi despre faptul că în fiecare an pe această planetă ucide mai mult de 2 milioane de oameni din cauza lipsei de apă potabilă, sau din cauza calităţii sale sărace. Dacă valoarea comunităţii mondiale asupra vieţii umane chiar si la 40 de cenţi, şi să coordoneze banii pentru producerea de apă proaspătă, aceşti oameni ar putea trăi de azi. Din păcate, dezvoltatorii de AE pe aceste forumuri pentru a nu fi dat adresa, prin urmare, la începutul toate problemele noastre în domeniul AE. Se speră că mai devreme sau mai târziu, bunul simţ va prevala în continuare!

priroda.su

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137