PE dezvoltarea pieţei prin intermediul achiziţiile publice ecologice de transport

/ Vizionări: 3778

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

RIA Novosti

Europa Parlamentul European a aprobat miercuri o propunere a Comisiei Europene privind achiziţiile publice de transport prietenoase mediului, care ar trebui să ajute la dezvoltarea acestei pieţe, serviciul de presă al Comisiei Europene.

"Comisia Europeană salută poziţia Parlamentului European cu privire la piaţă în expansiune de transport prietenoase mediului prin intermediul achiziţiilor publice", - a spus raport.

Potrivit Comisiei Europene, extinderea ecologice de transport de piaţă ar reducerea consumului de carburant şi emisiile de substanţe nocive în atmosferă.

"Acest acord este un pas important în direcţia politicii energetice şi climatice ale UE, precum şi politicile de protecţie a mediului.. Publice de sector în Europa va duce în promovarea noi mai bine de vehicul şi tehnologii pentru crearea prietenos de transport ecologic a sistemului în viitor Acesta este un semnal pentru piaţă şi cetăţenii UE tehnologii competitive care economisesc energie şi protejarea mediului "- a spus vice-presedinte al Comisiei Europene Antonio Tazhani.

Directiva propusă se aplică în organele puterii de stat şi întreprinderilor de stat de transport public, afirma raportul.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137