Pe teritoriul Republicii Moldova a fost deja exportate

/ Vizionări: 4004

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Molodva Din Moldova a exportat deja 480 de tone de pesticide în cadrul proiectului "Managementul şi distrugerea poluanţilor organici persistenţi (POP), a declarat joi agentiei" Noutati-Moldova "manager de proiect Valentin Pleşca.

Proiectul include eliminarea a companiei franceze "Tredi» 1150 tone de POP. Distrugerea lor alocat 2,6 milioane de dolari. Proiectul este finanţat de Fondul Global de Mediu prin Banca Mondială şi Guvernul Republicii Moldova.

"Transportul se efectuează de camioane cu o capacitate de peste 15 tone pe teritoriul România, Ungaria, Austria, Germania, Franţa", - a subliniat Plesca.

Un total de Republica Moldova din perioada sovietică s-au acumulat mai mult de 3000 tone de pesticide.

În 2008, îşi va continua lucrările şi a lansat în iunie 2007, un program de informare şi educare a populaţiei cu privire la tratamentul POP. "Aceasta include conferinţe internaţionale, forumuri şi seminarii, precum şi diverse programe de sensibilizare în mass-media", - a spus Pleşca.

http://www.tv7.md/?page=Society&id=9376&lang=ru&list=1

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137