Pentru cei care vor să conducă țara! De unde să începi?

/ Vizionări: 800
Tag-uri: ,

Pentru cei care vor să conducă țara! De unde să începi?

Mulți dintre noi se interesează activ de politică și administrarea statului. Mulți chiar consideră că știu cum ar trebui să promoveze o politică corectă. Dar pentru a nu da greș, trebuie să înceapă cu puțin.

Dacă aveți idee cum trebuie să administrați o întreprindere, oraș sau cu atît mai mult un stat, arătați-mi familia. Hai să văd cum ați făcut ordine măcar printre 3-4 oameni. Cît de fericită este soția ta, cum a fost achitată datoria tatălui tău? Pentru că m-am săturat să văd una și aceeași. Copii abandonați, în casă e sărăcie lucie, soția înghite lacrimile, iar cei din familie vorbesc despre sensuri înalte. Se gîndesc adînc. Care e predestinația mea în viață, cum să ating înțelepciunea și luminarea? Care e sensul vieții?

Un festival pentru susținerea familiei tradiționale
Un festival pentru susținerea familiei tradiționale

Sensul este sub nas, dacă ți-ai ales o soție. Dacă ți-ai asumat răspunderea pentru altă viață, dacă au apărut copiii. Îndeplinește-ți obligațiile în mod cuvenit. Cinstit, cu calm, insistent. Fă ordine, susține armonia în familie, asigură material.

Dacă obligațiile mele directe în viață nu sunt respectate, atunci eu sunt un demagog și fățarnic. Trebuie să numim lucrurile pe nume. Jonglarea cu cuvintele este încă o metodă de autodeterminare și de a gîdili ego-ul. Important este să umfli puțin obrajii și să vorbești frumos.

Viața familială adevărată este un act de eroism. Un eroism cît viața. Fără copii, fără familie (dacă viața nu e dedicată lui Dumnezeu) viața nu are sens. Asta deoarece viața doar pentru sine conduce la degradare. Parcă trăiești, dar parcă nu. Parcă mergi, dar în realitate stai pe loc. în viața unui om de familie care își îndeplinește cinstit TOATE obligațiile, nu există mai puțină austeritate decît a unul monah. Toți, într-un fel sau altul își duc crucea. Este important să vă clarificați cu aceste obligații. Atunci va veni și înțelepciunea, și iluminarea.