Pentru fiecare vehicul, Guvernul român va plăti proprietarului de 1250 de dolari.

/ Vizionări: 5722

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În România, statul cumpără maşinile vechi

Guvernul din România de la începutul anului a cumpărat înapoi la resortisanţii aproape 14,5 mii de maşini vechi în campania pentru înnoirea parcului. Pentru fiecare depună vechi maşinile construite înainte de 1995, Guvernul este pregătit să plătească proprietarului de aproximativ 1250 de dolari, dar aceşti bani pot fi cheltuit exclusiv pe achiziţionarea de utilaje noi (aşa-numitele «prima de casare»).

În România, care a venit de la 1 ianuarie 2007, Uniunea Europeană, vârsta medie de utilizare autoturisme-in este de 13 ani - cea mai mare rată din UE. Potrivit Ministerului Mediului din România, cu începutul anului cumpărat de la noi autoturisme a campaniei se ridica la aproape 10% din totalul vânzărilor lor în ţară.

Şi ce am?

În cazul în care o astfel de campanie a avut loc în Republica Moldova, guvernul va cumpăra înapoi 213000 vehicule (pana in 1995 GW), a cheltuit aproape 267 milioane de dolari SUA. de altă parte, o parte această sumă Guvernul ar putea plăti nu "bani pe viaţă", şi că, în formă de autoimporters impozite. De-a lungul anilor, o astfel de acţiune ar permite procedura de îmbunătăţire a mediului şi pentru a reduce consumul de combustibil. În plus, ar da un impuls pentru dezvoltarea industriei de automobile, masina, combustibil şi alte industrii. Un alt mod de a scăpa de avtohlama încă.