Permacultura. Sepp Holzer. Seminar la Kiev, noiembrie 2010 (Video în rusă)

/ Vizionări: 7542

Permacultura. Sepp Holzer. Seminar la Kiev, noiembrie 2010 (Video în rusă)

 

Permacultura. Sepp Holzer. Seminar la Kiev, noiembrie 2010 Anul lansării: 2010

Ţara: Ucraina

Gen: seminar

Durata: 03:21:46

Traducere: Profesională

Distribuţie: Sepp Holzer

Sepp Holzer: Permacultura este garanţia unei recolte bune (Video)
Sepp Holzer: Permacultura este garanţia unei recolte bune (Video)

Descriere:

La sfârşitul anului trecut, şi anume la 9-12 noiembrie 2010, la moşia – Poiana de căpşuni (Ucraina), a avut loc un seminar de instruire privind permacultura cu Sepp Holzer. În film sunt prezentate: planificarea terenului, funcţionarea excavatorului (de model sovietic).

Nici un fermier din lume nu este atât de renumit cum Sepp Holzer. Gospodăria lui Krameterhof în Alpi a devenit un laborator viu, atrăgând anual mii de oameni din întreaga lume în Lungau – “Siberia din Austria”. "Doar unirea cu natura, ci nu abuzul ei, observarea şi înţelegerea lumii din jurul nostru este cheia succesului, vieţii demne, vesele şi fericite”.

La Sepp Holzer totul este în viaţă şi creşte datorită ciclului lansat foarte corect, în care soarele, aerul, apa, pământul, toate creaturile vii şi plantele îşi îndeplinesc sarcina, lăsând omul să culeagă roadele. Metoda lui nu necesită eforturi mari şi timpul, însă permite lui Sepp să obţină rezultate, care par a fi doar un element fantastic. În plus, o astfel de abordare faţă de agricultură are un efect benefic asupra ecosistemului.

 

 

 

 

Sursa