Peștera cu propriul sistem de climă (+Foto)

/ Vizionări: 3384

 

 

Китайская пещера

Exploratorii au descoperit o pestera gigantica, pe care au considerat-o o noua minune naturala a lumii. Momentul a fost memorabil pentru membrii echipei implicate in aceasta expeditie, in secunda in care au dat cu ochii de peisajul incredibil pe care il puteti admira si voi in poza de mai jos.

Pestera Er Wang Dong este atat de mare, incat are propriul sistem de clima. A fost descoperita in China, in orasul Congqing, de catre o echipa alcatuita din fotografi si speologi.

Pestera cuprinde o incapere imensa, in jur de 51.000 de metri patrati, cu surse de apa potabila, flora si fauna, are propriul ritm de viata.

Marea surpriza, atunci cand au descoperit intrarea secreta in pestera, a fost ca spatiul era atat de mare, incat suprafata cuprindea un nor.

maginati-va ca asa arata interiorul unei pesteri - este un univers natural guvernat de propriile reguli, care i-a luat prin surprindere si pe cercetatori.

Speologul Erin Lynch a povestit: It is always very special, knowing that you are the first to step foot into a cave or somewhere where nobody had previously seen, not knowing what you might find and discover. Where else on Earth can still hold secrets and mysteries of discovery? That's what I love so much about exploring.

Китайская пещера

Китайская пещера

Китайская пещера

Китайская пещера

Китайская пещера

Китайская пещера

Китайская пещера

 

Sursa: blog.sinocom.ru