Pesticide cauza bolii Parkinson

/ Vizionări: 4738

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Пестициды вызывают болезнь Паркинсона Contactul prelungit cu pesticide creşte semnificativ probabilitatea de a dezvolta boala Parkinson, identificate ca urmare a ani de cercetare efectuate de către un grup de oameni de ştiinţă de la Universitatea din California, sub îndrumarea profesorului Ritz Beat (Beate Ritz). Rezultatele au fost publicate în Jurnalul American de Epidemiologie, a scris Medportal.

Din 1998 până în 2007, cercetătorii au studiat 368 cazuri. Ca un grup de control, oamenii de ştiinţă au privit 341 de rezident California Valley - o zonă agricolă, în cazul în care 1974 la 1999 folosite în mod consecvent pesticide diferite.

După cum sa dovedit, oameni care trăiesc nu mai mult de cinci sute de metri de terenuri agricole, care au fost prelucrate agent de antifungice "Maneb» (maneb) şi ierbicid paraquatului »(paraquat), mai multe şanse de a dezvolta boala Parkinson a fost mai mare la 75 la sută. Examinarea californienii sub vârsta de 60 de ani, boala două ori mai frecvent observate la persoanele expuse la un pesticid, şi mai mult de patru ori mai expuse şi în care şi alte chestii.

În conformitate cu un singur autor, aceasta este epidemiologice studiu în primul rând că confirmă faptul că utilizarea pesticidelor "Maneb" şi "paraquatului" are o toxice efecte puternice asupra neuronilor şi creşte foarte mult probabilitatea de a dezvolta boala Parkinson în persoane care trăiesc în zonele de utilizare a acestor agenţi.

Sursă