Pietre la rinichi: remedii naturiste

/ Vizionări: 3042

народное лечение

 

Semințele de morcov dizolvă și elimină pietrile și nisipul din rinichi. Acestea trebuie să fie măcinate într-o pulbere și să se administreze câte un gram (pe vârf de cuțit) de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese. Un alt mod de a întrebuința semințele de morcov: la 4-5 linguri de semințe se toarnă un litru de apă clocotită, se lasă într-un loc cald timp de 6-8 ore, se strecoară, să bea infuzia câte 100 ml înainte de mâncare de 4-5 ori pe zi, sau mai des.

Pătrunjel

Frunzele și rădăcinele de pătrunjel (dacă nu aveți proaspete, puteți utiliza uscate) se mărunțesc, se amestecă în proporții egale. La două linguri din acest amestec se adaugă un litru de apă clocotită, se lasă într-un loc cald, până când se răcește. Se bea câte 200 ml cu înghițituri mici înainte de mâncare.

Măceș

Decoct din rădăcini de măceș dizolvă perfect pietrele nu numai în pelvis renal, dar, de asemenea, în vezica urinară și biliară. Se toacă mărunt rădăcinile de măceș, 8-10 linguri de măceș mărunțit se toarnă cu un litru de apă și se fierbe timp de 20 de minute. Se infuzează într-un loc cald și se strecoară. Decoctul se bea câte 100 ml, de 3-4 ori pe zi, timp de zece zile.

 

Sursa: rus-health.info