Piscine cele mai bune pentru familie, mediu și portmoneu (Video)

/ Vizionări: 3234

натуральный органический бассейн

 

Descriere:

Filmul social „Familie” (Video)
Filmul social „Familie” (Video)

Aceasta este o piscină naturală de David Pagan Butler la el acasă, în mediul rural din Norfolk, Anglia.

Piscina e facută după proiectul nr.64 al lui K. Alexander, "Piscine și pârâuri", unde el atenționează "... dacă nu există nici un bazin natural cu apă, în fiecare proiect [ de casă] ar trebui să se facă o încercare, ținînd seama de condițiile locului, pentru apariția apei în mediul înconjurător. "

Piscina organică vă îmbogățește spațiul de trai; aici puteți urmări natura în toate anotimpurile și a fi mai aproape de viața adevărată, naturală. Veți atrage diverse creaturi, cum ar fi: insecte - gândaci de apă și libelule; păsările vor veni la iaz să se scalde, să mănânce și să adune materiale pentru cuib; și amfibieni, cum ar fi broaște și tritoni. Iazul va deveni acel loc, unde flora și fauna sălbatică își vor găsi adăpost.

Bazinul tipic ”steril”, de obicei, costă în jur de 3 milioane de ruble ruse, iar 180 de m2 de piscină organică, acea pe care o vedeți pe fotografia de mai sus, a costat lui David doar 340 000 de ruble.

Puteți afla cum a facut-o, descărcând gratuit instrucțiunile de pe site-ul său: Organic Pools, DIY Manual. El a înregistrat, de asemenea, un DVD de 90 de minute care vă va duce prin toate etapele de construcție.

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137