Planeta noastră a intrat într-o eră nouă?

/ Vizionări: 4288

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Poate că suntem martorii schimbări în pământ, nu sunt mai puţin importante decât schimbările de la sfârşitul erei dinozaurilor, şi cauza acestor schimbări - că activităţile umane.

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Leicester, a raportat că urme de schimbările care au loc literalmente în faţa noastră, pot fi conservate şi să fie găsit de milioane de ani mai târziu. Experţii cred că este posibil să vorbim despre o nouă eră în dezvoltarea Pamantului - antropotsene.

Planeta noastra


Nouă eră, pe care oamenii de ştiinţă spun, nu vine din cauza unor schimbari profunde in interiorul pamantului, sau ca urmare a impactului extraterestre. Motivul pentru trecerea la o nouă etapă - activitatea de om. Prin urmare, numele acestei noi ere - antropotsen.

Potrivit geologilor, mijloacele de existenţă noastre au un impact asupra structurii planetei în mai multe moduri:


Emisiile de dioxid de carbon, care sunt mult mai mari decât volumul produs de vulcani a lungul anilor.

Mută om de pe suprafaţa Pământului mai multe materiale decat "transportatori tradiţionale - râuri şi alunecări de teren.

Creşterea acidităţii oceanelor, care ar putea duce la ofilirea de corali.

Modificarea compoziţiei biologice ale planetei - unele specii de plante şi animale dispar sau schimbarea lor variază, respectiv, schimbarea şi în lanţul trofic.

Principala întrebare: Când şi că ceea ce era este de peste?