Plângerea de Greenpeace pentru construirea la Soci respins

/ Vizionări: 4018

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/19jun07_grin_sochi/1179.jpg Un grup de recurs la Curtea Supremă a Rusiei a respins plângerea de mediu
Greenpeace şi a recunoscut legalitatea construirea de unităţi de Olimpice de la Soci, relateaza RIA Novosti. Greenpeace a cerut ca instanţa de decizie în primă instanţă ca fiind ilegale.

Curtea Supremă a avut loc pe 21 martie că programul ţintă federale "Dezvoltarea Soci ca-climaterice statiune montana" nu este ilegal, deoarece a fost efectuat în cadrul evaluării de mediu, care a indicat faptul că construirea de baze sportive în oraş, nu face rău naturii.

Ecologistii spun construirea de sport şi site-uri turistice ale oraşului, pretinzând să organizeze Jocurile Olimpice de iarnă din 2014, este de a ocoli legile de mediu.

"Dezvoltarea Soci implică construirea un sfert din teritoriul Soci Parcul Naţional şi ameninţă caracterul unic al rezervei din Caucaz, pe al cărui teritoriu este listat ca un site Patrimoniului Mondial şi este sub protectia UNESCO," - o declaraţie, citat de BBC, Greenpeace.

În domeniul spaţiilor verzi, în funcţie de ecologisti, planurile de a construi instalaţii pentru schi alpin şi bob. În construcţie alocate aproximativ 52 de mii de hectare de zone protejate, spun în Greenpeace Rusia.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137