Planul pentru combaterea schimbărilor climatice sunt gata pentru a bloca 6 ţări ale Uniunii Europene

/ Vizionări: 3540

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

03/10/2008 18:00 RIA Novosti.

Europa Şase state membre ale UE ajuns la un acord cu privire la Comisia Europeană a blocat planul, în care cantitatea de emisii de gaze cu efect de seră până în 2020 ar trebui să fie redusă cu 50% faţă de 1990 a emisiilor, rapoarte de agenţia de ştiri Reuters, vineri, cu referire la guvernul polonez.

Propunerea Comisiei Europene prevede, de asemenea tranziţia 2013 la 100 la sută din vânzările prin licitaţii de cote asupra emisiilor de dioxid de carbon pentru întreprinderi industriale, printre care o mare parte din conturile de emisie pentru producatorii de energie electrica. Şase ţări ale UE vor fi întârziate, deoarece, ei pretind, ei nu vor avea suficienţi bani pentru a concura cu giganţi precum în piaţă, cum ar fi compania germana E.ON.

Joi, Polonia şi Grecia au ajuns la un acord care va face o examinare mai aprofundată un pachet de măsuri de combatere a schimbărilor climatice, acorduri similare au fost atinse cu Ungaria, Slovacia, România şi Bulgaria.

"Ministrul Mediului Maciej Nowicki a Poloniei (Maciej Nowicki) a semnat un acord cu Grecia privind programul de măsuri de combatere a schimbărilor climatice. Acum, avem o minoritate de blocaj" - a declarat agenţiei de Ministerul Mediului din Polonia Ioan Makovyak (Joanna Mackowiak).

Conform normelor UE de vot, unele decizii pot fi blocate de un anumit număr de voturi ale statelor membre.

În prezent, există o anumită sumă a emisiilor, pentru care ţări nu trebuie să plătească. cotă suplimentară a companiei fiind cumparat, dacă acestea sunt de gând să depăşească limita alocat.

"Minoritate de blocaj unconformably doar cu licitaţie" - a declarat agenţiei de ştiri vineri, o sursa apropiata negocierilor. El a adăugat că Comisia Europeană acum, ar putea încerca să convingă unele dintre ţările care au încheiat un acord să îşi schimbe poziţia şi să se retragă din grupul minoritar de blocaj.

"Crearea unei minorităţi de blocaj - nu cel mai mare succes. Succesul poate fi spus, atunci când minoritatea de blocaj va dura până la sfârşitul anului" - a spus el.A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137