Pofta de viata. Legumele se fi spus că acestea trebuie să fie adăpate.

/ Vizionări: 4432

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

cartofi Universitatea din Colorado la Boulder Universitatea din Colorado la Boulder şi AgriHouse compania a făcut posibilă cartofi, porumb şi de sfeclă de zahăr agricultorilor s-au raportat că au nevoie să fie adăpate.

Esenţa de tehnologie este: un senzor în miniatură (cu o suprafaţă de aproximativ 10% din timbru poştal) este ataşat, de exemplu, frunze de cartofi. El a măsurat grosimea unei foi - timp cunoscut ca grosimea frunze, mai puţin de plante este suferă de sete. Date privind grosimea de frunze cu Internet wireless sunt livrate la PC fermă. Un program de computer le analizează şi, dacă este necesar o alarmă, indicând domeniile care doriţi să-l turna. În cazul în care câmpul este echipat cu dispozitive de irigare (cum ar fi setările de devalorizare), atunci computerul poate permite în mod independent să determine modul de debitul de apă.

În Statele Unite pentru agricultură foloseste aproximativ 40% din apa potabilă consumată anual. Aproximativ 60% din SUA sunt folosind câmpuri de irigare pentru irigaţii.

Sursa: http://www.washprofile.org