Poluarea mediului — cauza 40% din decesele din lume

/ Vizionări: 15466

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Загрязнение окружающей среды - причина 40% смертей в мире

Patruzeci la sută de oameni din lume sunt pe moarte din cauza poluării, şi anume apa, sol şi aer. Aceste probleme de mediu, împreună cu populaţia să conducă o creştere rapidă la o creştere a numărului de boli, potrivit unui comunicat de presă de la Universitatea Cornell.

Astfel sa ajuns la o concluzie de profesorul David Paymentel (David Pimentel), care cu un grup de studenţi absolvenţi ai examinat circa 120 de publicaţii cu privire la impactul de mediu şi de factorii demografici (poluare) cu privire la prevalenţa bolii.

Acestea au fost cu adevărat îngrozitor concluziile au venit:

1. Foamea ucide şase milioane de copii, şi, în plus, malnutriţia slăbeşte organismul şi este indirect responsabil de multe decese de la boli ale aparatului respirator acut, a malariei şi a altor boli. 57 la sută din populaţia lumii (3,7 miliarde de oameni) suferă de foame (in 1950 20 la sută din înfometat 2500000000).

2. În zonele urbane sunt deseori nu sunt respectate normele sanitare şi de densitatea populaţiei este prea mare, care poate duce la apariţia unor focare de boli cum ar fi rujeola şi gripa. Aproximativ jumătate din viaţa umanităţii în oraşe.

3. Poluarea apei conduce la multiplicarea ţânţari malarie, din cauza a ceea ce ucide aproximativ două milioane de oameni. Lipsa de apă curată au peste un miliard de oameni în această sută optzeci de toate bolile infecţioase transmise prin intermediul apei.

4. Contaminare a solului duce la faptul că substanţe otrăvitoare sunt absorbite de către om cu alimente şi apă.

5. Poluarea aerului, emisiile toxice în atmosferă a produce cancer, patologie congenitală, întreruperi ale sistemului imunitar. Acest ucide aproape trei milioane de oameni pe an.

Iată o poveste. Suntem toţi de suferit din cauza poluării. Într-adevăr, există de mult să reflecteze şi să încerce să facă ceva despre asta, dacă într-adevăr să nu reducă această cifră, atunci cel puţin pentru a preveni o valoare absolută sale.

Sursă