Pot renunţa la zahăr?

/ Vizionări: 8214

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

zahăr Potrivit experţilor în domeniul nutriţiei, o persoana poate evita complet consumul suplimentar de toate tipurile de zahăr.
Corpul nostru are nevoie de carbohidraţi, dar că toate persoanele în cantităţi suficiente de fructe, pâine şi cartofi. Fiecare lingura, fiecare bit suplimentar de zahăr depăşeşte deja numărul necesar de noi, a spus şeful interimar al Institutul Federal de Cercetare pentru Alimentaţie şi produse din Karlsruhe, Bernhard Vatsl.

Organismul este capabil de a sparge uşor în jos lanţuri de carbohidraţi derivate din produse din cereale, şi să satisfacă pe deplin nevoia de ele. lingură de zahăr suplimentare facilitează numai opera unui organism care nu este întotdeauna bun pentru el. De zahăr este derivat din portocale, nu au diferenţe fundamentale de zaharuri din produse de patiserie. Pentru organismul este lipsit de relevanţă. Dar dulciuri - este în primul rând o mare cantitate de carbohidraţi, în timp ce un măr sau pâine conţine substanţe suplimentare, balast si vitamine care sunt esenţiale pentru organism.


http://poselenia.ru/node/356