Povestea de floarea-soarelui

/ Vizionări: 5904

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Povestea de floarea-soarelui Aici este o poveste de povestit la mine de prietenul meu, care a făcut o impresie pe mine (la acest punct din istoria istorie, nu încercaţi să confunde).
"M-am întâlnit recent prietenul său longtime, cantaretul, dar la început nu-l recunosc. Bărbat peste patruzeci de ani, si fata lui - nu ridurile, pielea este curată, de culoare roz. Ei bine, yak la ditiny scăzut (în ucraineană, ne referim:). Dar apoi reperat, îmbrăţişat, discută şi-a spus povestea lui: cu câţiva ani în urmă m-am dus în sat şi-i arătă micul om şi l-am întrebat cum de mai mulţi ani pentru a forma: "60 de ani" - I-am răspuns Dar nu, ei spun - 97 ani pentru el! ".. Şi a adus atât de puţin oameni-Dedkov. Dedok a spus, de asemenea, povestea lui: "În 40 de ani, ma diagnosticat - cancer al duodenului de 3 grade Pregatiti-va pentru moarte. Era, dar un bunic vechi mi-au salvat, iar acum nici unul dintre boala nu ma iei, şi am recuperat familia mea, matusa, de asemenea, de la Rac salvate. Recipe spune acum, singurul răspuns mai întâi: Aţi auzit că, după domeniul de floarea-soarelui va ajunge la maturitate, un domeniu care nu este mai mică de trei ani de odihnă pentru a da ce vrei? "Acest lucru se datorează faptului că o forţă mare de floarea-soarelui din terenuri şi încorporează o nouă trebuie să zemelke acumula în faţa ei cresc noi culturi. Aceasta este reteta pentru ca bunicul vechi mi-a dat:
"Iei 5 linguri de seminte crude de floarea-soarelui (soi nu este" cel mai cel mai, şi Ordonanţa medie a fost în toate modurile, nu prea mari, nu prea plat, sau grăsimi), sypesh într-un borcan şi se toarnă apa bruta pentru a le acoperi, şi Banca se închide şi a pus-o sub pat O zi mai târziu apa turnat, iar banca este închisă din nou.. După o zi de seminte atent însămânţate proklyunuvshiesya în tigaie, cu pământul, doar înfipţi în pământ. Deci, se dezvolta timp de cinci zile. După cinci zile le-aţi tăiat de la rădăcină şi ceea ce rămâne în sol cu ea, de asemenea, şi se amestecă. taie varză ar trebui să fie sub formă de prime de a folosi, fie individual, fie ca o completare la terci de cereale sau o salata, de exemplu, tariful zilnic.: 50 germeni (presupunând că fiecare lingura de seminte zece) Şi aşa. în fiecare zi. "
Pentru seminţe puteţi utiliza recipiente din plastic, şi pământul să le schimbe de două ori pe an. Şi ştii - continuă cantareata, asa ca a fost interesant şi răsadurile de seminţe, cu propriile sale mâini (locuieşte în oraş) şi urmăriţi pe masura ce cresc. Ei bine, chiar un fel de meditatie este obţinut, întotdeauna calm, paşnic mod de a traduce, astfel veni dupa concerte sau repetiţii regulat, şi apoi nervii atât de mult pentru ".. sa stea atat de jos şi o parte nouă a seminţelor şi bucătar într-o stare normală de a reveni lui. Asa ca am familie imediat şi o mulţime de "."
Continuă povestea prietenul meu: aici şi am decis să-l încercaţi. Recent, numai primul lot a sosit,. Ei bine, pentru gust placut Rostochkov s-au dovedit, le-am stabilit cu terci din faina de hrisca pentru umyal micul dejun. Si stii, fratele meu (aceasta este adresa prietenului meu pentru toată lumea este:) am dreptul de până la 4 ore de foame nu se simte! În dimineaţa zilei! au de obicei o oră din zi caută o lingura, dar aici! .. Si stii ce altceva: am făcut de fum, asa ca mine şi a vrut să fumeze mai puţin! Ce frate, cântec! Doar un cântec! ".
Acestea sunt plăcinte! .. HM-m .. cu seminte! :)
Jan Koreush
cu site-ul forum
"Www.anastasia.ru"