Povestea fetei ce călătorește în jurul lumii pe o bicicletă

/ Vizionări: 2366

Эмили - девушка, путешествующая по всему миру на велосипеде

"Ieri am întâlnit o ciclistă, o călătoare. Credeam că asemenea fete există doar în filme și povestiri ireale ce invadează rețelele sociale. Însă nu, ele într-adevăr există.

Emily este o fată canadiană obișnuită. Cu un an și jumătate în urmă, după ce a absolvit universitatea, s-a hotărât să meargă într-o călătorie în jurul lumii, și de atunci a cutreierat o jumătate de lume. Thailanda, Laos, China, Mongolia, Kazakhstan, Rusia (tranzit), Europa .... și a ajuns aici – la Norvegia de nord). Nu are nici măcar un telefon sau navigator, doar o hartă topografică și o mică busolă. Și nici bani practic nu are. Atunci când apare o nevoie urgentă, se oprește undeva și-și caută un loc de muncă. După ce câștigă suma necesară, pleacă de pe loc. În tot acest timp trăiește afară, într-un cort.

Atracţiile Parisului cu bicicleta
Atracţiile Parisului cu bicicleta

Ea pur și simplu a răsturnat lumea mea! Îmi pot imagina, că un grup de barbați sănătoși ar putea pedala pentru un an și jumătate, și de a trăi fără pretenții pentru condiții ”civilizate”. Dar o fată!!! Singură!!! Ea este noul meu idol!!! Este eroul meu!!! Aș propune ca pentru astfel de oameni să se pună monumente în fiecare oraș în care au lăsat o urmă de roți.

Când am văzut-o, nu am putut trece. I-am sugerat să se odihnească în casa mea, să facă un duș și să mănânce. Mult, mult timp am ascultat povestirile despre aventurile sale. Mi-am promis că într-o zi, de asemenea, voi ieși la drumul mare și nu voi reveni în curând. Am hrănit-o, i-am dat toată mâncarea pe care o aveam, un sacou cald, un borcan cu proteine ​​și baterii. N-am mai avut să-i dau nimic altceva. Acum ea își îndreaptă drumul spre Insulele Lofoten (unul dintre cele mai frumoase locuri după versiunea National Geographic). Am întrebat-o despre planurile sale pe viitor, când se va finaliza călătoria. A răspuns că finala încă nu e planificată, și va continua pur și simplu să meargă prin lume, până are puteri să pedaleze. "

«It's hard to start, but even harder to stop» / «E greu să începi, dar și mai greu să te oprești»