Praf de muştar — cea mai bună metodă de spălat vase

/ Vizionări: 7078

Ce este un produs chimic pentru a spăla vase, cu care suntem cu toții atât de obișnuiți în ultimii ani? Este o combinație de componente chimice, care spală bine grăsimi (aceasta este un plus) și ... lasă un strat chimic subţire pe vase (acest lucru este un minus foarte mare). Ştim cu toţii că pentru a elimina complet depunerea chimică de pe vase după spălarea lor cu mijloace sintetice, clătitul simplu nu este suficient. Stratul subţire se spală după 10 sau mai multe clătiri cu apă și burete.

 

Există o alternativă excelentă la toate substanțele chimice folosite la spălatul vaselor - praf de muștar! Muștarul este un mijloc de curățare cel mai vechi și cel mai popular. El elimină grăsimile chiar și cu apă rece. Şi încă ce este valoros, muștarul are nu doar proprietăţi de curățare, dar de asemenea antibacteriene. Cel mai important lucru: muştarul este complet inofensiv, spre deosebire de toate celelalte produse chimice.

Deci, vă sfătuim să spălaţi vasele într-un mod ecologic, cu praf de muştar şi burete.

De asemenea, pentru murdării mai vechi, puteţi amesteca muştarul cu sodiu în proporție de 50 la 50.

Mai există şi multe alte produse inofensive pe care le puteți utiliza pentru a spăla vase - fructele arborelui Sapindus (nuci de săpun), nisip, cenușă, oțet.

Muştarul sau praful de muştar este utilizat din cele mai vechi timpuri pentru spălarea părului, consolidarea rădăcinilor şi stimularea creşterii lor.

Muştarul este un purificator natural.

 

Горчичный порошок — лучший способ мытья посуды 

 

 

Sursa: greenplaneta.org