Pregătire pentru sarcină și concepere

/ Vizionări: 13190

Подготовка к беременности и зачатию

 

Cred că cel mai important lucru pentru conceperea reuşită, sarcină şi naştere, este faptul că copilul să fie binevenit, ca părinții să se iubească și să fie dispuşi să investească în dezvoltarea familiei și relațiilor în continuare. Trataţi erorile și micile dificultăți ca pe o aventură şi nu ca pe un eșec al misiunii părinteşti.

 

Au fost desemnate patru direcţii în care am "lucrat"pentru pregătirea conceperii şi sarcinii:  

  • fizică;
  • psihică și emoțională;
  • spirituală;
  • materială.

 

Astfel, nivelul fizic de pregătire pentru sarcină

Este important de a readuce forma fizică la cea mai bună stare posibilă: să acumulaţi vitamine, să vă odihniţi, să începeţi să consumaţi alimente sănătoase, să renunțaţi la fumat, băutură, să faceţi în mod regulat exerciţii fizice, să vă plimbaţi mult și să dezvoltaţi alte obişnuinţe utile. În special, antrenaţi în prealabil spatele şi muşchii abdominali, care contribuie la o recuperare mai rapidă.

Este foarte dorit să vă curăţaţi de paraziți: în timpul sarcinii sau alăptării acest lucru nu este dorit, pentru că ierburile amare nu le plac copiilor şi nu sunt utile pentru ei. În cazurile când boala nu este critică, folosiţi mai bine remediile naturale, cum ar fi plante, unguente, homeopatie, etc. (Pentru a face acest lucru, este necesar să vă consultaţi cu specialiştii și după tratament mai faceţi o testare). Cert este că după administrarea medicamentelor puternice, care deseori sunt prescrise la cele mai mici boli, apoi încă un an trebuie să vă trataţi, iar la unele persoane pe acest fundal apar probleme cu conceperea.

 

Подготовка к беременности и зачатию

 

Подготовка к беременности и зачатию

 

Pregătirea psihică emoțională pentru sarcină  

Este important ca la momentul conceperii copilului, în relație, să fie totul în cel mai bun mod, mai bine clarificaţi în prealabil pretenţiile reciproce, discutaţi principiile de educație a viitorului copil, cel puțin, în termeni generali, imaginați-vă cum se va schimba viaţa după nașterea lui.

 

 

Viaţa omului începe din momentul conceperii
Viaţa omului începe din momentul conceperii

Nivelul spiritual de pregătire pentru sarcină

Sarcina este o perioadă benefică, atunci când doriți să zburaţi, să vă uitaţi la tot ce este frumos, să ascultaţi muzică bună, să vizitaţi locuri frumoase. Noi credem că sufletele copiilor pot veni cu mult înainte de concepere pentru a se întâlni cu viitorii părinţi. Ar fi minunat dacă vor vedea o casă frumoasă, gata pentru apariţia lor și părinții armonioşi şi iubitori. Mai bine să nu vă ataşaţi de sexul copilului, vă puteţi exprima pur și simplu dorința, dar să lăsaţi decizia finală copilului : cine are nevoie să vină primul, acela va veni, este mai bine să acceptaţi copilul de orice sex.

 

 

 

Подготовка к беременности и зачатию

 

Componenta materială de pregătire pentru sarcină

 

Подготовка к беременности и зачатию

Ecologia și sarcina
Ecologia și sarcina

 

Desigur, e mai bine să naşti un copil atunci când aveţi deja, propriul apartament sau mai bine o casă şi cu câștigurile totul să fie în regulă. Dar, dacă toţi ar aștepta aceste lucruri, puţin cine ar avea copii ... De fapt, cheltuielile pentru copii nu sunt atât de mari, dacă abordaţi procesul la maxim natural. În consecință, pregătirea materială înseamnă venituri mai mult sau mai puțin stabile și asigurarea nivelului minim necesar de locuință confortabilă. La adulți, cerințele pentru lumea materială sunt mult mai mari decât la copii – pentru acestea, în primul rând, sunt importante grija și dragostea părinților lor, iar dacă robinetul din baie picură, este puțin probabil că ei vor observa curând acest lucru!

Cu toate acestea, are sens înainte de concepere și sarcină, să pregătiţi spațiul material cât mai bine posibil: să faceţi locuința frumoasă, curată și confortabilă pentru a trăi împreună cu copilul, să vă gândiţi, unde va dormi, se va juca, unde se va afla ziua în timp ce mama este implicată în treburile casnice, etc. În privinţa hainelor pentru copii totul este simplu: de regulă, după naştere, aproape toţi prietenii și toate rudele aduc atât de multe haine că cu ele puteţi aproviziona o grădiniţă întreagă!

Să fie cât mai mulţi copii sănătoşi și cât mai multe familii fericite!

 

Autor: Eroşina Irina

 

 

Sursa: my-zozh.ru