Prima călătorie în jurul lumii cu iahtul a unui călător din Moldova! (Video)

Первая кругосветка молдавского путешественника на яхте! (Видео)

La bordul iahtului „Șaman”, un compatriot de-al nostru brăzdează întinderile oceanelor...

Esența acestui proiect ambițios constă în promovarea ideii că planeta noastră, Pămîntul, este o ființă vie, plină de locuri frumoase și tot felul de minuni, că trebuie să o tratăm cu grijă și atenție, să o prețuim și să o admirăm în călătoria pe care o numim VIAȚĂ!

PE ȘAMAN ÎN OCEAN, imaginea călătoriei în jurul lumii „Bîti dobru” (+Video)
PE ȘAMAN ÎN OCEAN, imaginea călătoriei în jurul lumii „Bîti dobru” (+Video)

Astăzi, cînd se dezvoltă vertiginos inteligența artificială, cînd oamenii sînt fascinați de imaginea ”paradisului tehnocratic“, concentrarea pe Planeta Vie nu este doar un interes corporativ pentru dezvoltarea resursei Ecology.md, dar și o valoare umană reală. Ideea acestei călătorii în jurul Pămîntului s-a născut într-un vis – de a exprima toată dragostea și afecțiunea pentru această creație minunată pe care o numim Terra, de a o îmbrățișa și a atinge toată frumusețea ei, în încercarea de a înțelege sensul aflării pe ea.

Călătoria în jurul lumii pe iahtul „Șaman” le va arăta oamenilor cît de frumos este Pămîntul nostru, cu oceane fără margini și un cer nesfîrșit deasupra capului. Oameni diferiți și, în același timp, asemănători, națiuni și popoare, tradiții, obiceiuri, ca un caleidoscop al frumosului, ceea din ce constă Viața noastră.