Primul bec cu LED-uri a apărut în vânzare în Rusia

/ Vizionări: 4592

Primul bec cu LED-uri a apărut în vânzare în Rusia

A fost pus în vânzare primul bec cu LED-uri rus pentru  uz casnic - Optoluks-E27", fabricat  de compania "Optogan." Designul industrial  a fost realizat de studioul Art. Lebedev. Prezentarea lămpii, de asemenea, a avut loc la studioul Art. Lebedev.

 

Primul bec cu LED-uri a apărut în vânzare în Rusia

 

În comparaţie cu becurile incandescente şi fluorescente noua lampă este sigură pentru sănătate şi mediul înconjurător: nu conţine sticlă şi substanţe periculoase, cum ar fi mercur şi plumb, nu necesită o eliminare specială şi preţul - lampa este recomandată spre vânzare la un preţ de 995 de ruble  – este accesibil. Cu toate acestea, compania lucrează asupra reducerii preţului.

 

Primul bec cu LED-uri a apărut în vânzare în Rusia

 

După cum am spus, becuri cu LED-uri de uz casnic sunt de 6 ori mai eficiente, decât becurile incandescente. La o strălucire continuă "Optoluks-E27" va servi şase ani, în condiţiile normale de utilizare: 3-4 ore pe zi - 46 de ani. Becul oferă, de asemenea, o lumină albă caldă constantă care are un efect pozitiv asupra bunăstării, în special, în dimineaţa şi seara, deoarece la acest moment corespunde ritmurilor biologice umane.

 

Primul bec cu LED-uri a apărut în vânzare în Rusia

 

Surse de lumină cu LED-uri au, de asemenea, un efect pozitiv asupra elasticităţii ţesuturilor pielii şi contribuie la reînnoirea celulelor. Datorită acestor proprietăţi, tehnologia în cauză peste 40 de ani este folosită în scopuri medicale şi cosmetice. În plus, specialiştii din compania "Optogan" au dezvoltat modalitatea de a rezolva una dintre principalele probleme ale iluminatului artificial – celei de fluctuaţii ale fluxului de lumină, care afectează negativ sănătatea umană. Deci, "Optoluks-E27" nu pulsează.

 

 

Sursa: thegreenville.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137