Primul din lume „împingător” pentru bicicletă

/ Vizionări: 4130

Primul din lume „împingător” pentru bicicletă  

 

Bicicleta din bambus
Bicicleta din bambus

Compania Ridekick International, bazată în Colorado, a lansat pe piaţă un sistem cu ajutorul căruia este posibil, rapid şi uşor, să motorizăm orice bicicletă. Pentru a face acest lucru, este suficient să remorcăm un trailer, care va împinge bicicleta şi, în plus, va transporta bagaje.

Remorca denumită Ridekick accelerează bicicleta pînă la 30,5 km / h. Remorca are un motor electric de 500 de waţi şi un acumulator din plumb-acid, care este încărcat în 4-6 ore şi „împinge” 13-19,3 km.

Umplerea electromecanică a lăsat în portbagaj un volum de aproape 42 de litri pentru marfă la o greutate maximă de 34 kilograme. Ridekick cu baterie cîntăreşte 18 kg. Acumulatorul (8,5 kg), apropo, este detaşabil şi are un mîner-curea pentru transportare.

Dimensiunile "ridekick" sunt următoarele: lăţimea - 60.9 cm, lungimea – 99 cm, înălţimea - 40.6 cm. Diametrul roţilor - 12 inch.

Dezvoltatorii susţin că instalarea sistemului pe bicicletă de la zero durează 12 minute, şi Ridekick se deconectează timp de 15 secunde. Totul este ca un velo trailer obişnuit plus fir, care ar trebui să fie direcţionat pe un cadru pînă la oricare din ghidaje pentru ca ciclistul să conducă asistentul electric (există două moduri de putere).

După cum s-a menţionat de către Inhabitat, Ridekick este primul trailer împingător electric pentru biciclete, disponibil pe piaţă, deşi există multe, lucrate cu mijloacele proprii, inclusiv pe benzină.

 

 

Sursa: vegopolis.ru